Creative Headz Hornsgatan

inga betyg
Frisör
Creative Headz
inga betyg

Hårkärlek med en touch av rock'n'roll – så beskriver sig salongskedjan Creative Headz. Här erbjuds både färgningar, klippningar, hårförlängning, hårkurer och styling. Sedan starten 2005 har man satsat på att skapa en kreativ miljö där alla ska trivas, känna sig välkomna och lyssnade på. 

Bland utbudet hos den kreativa salongskedjan finns färg- och slingbehandlingar, klippningar, hårförlängning och förtjockning med Hairtalk Extensions samt styling, intensivkurer och behandlingar för fransar och bryn. Men oavsett vilken behandling du väljer är det viktigaste för de kunniga frisörerna att du ska få ditt drömhår. 

De rockiga influenserna genomsyrar salongen på Hornsgatan, med bandaffischer på väggarna och råa betongytor. I väntan på din tid kan du också slå dig ner i biografstolarna. Alternativa klippningar och färgningar är således ingen match för frisörerna på salongen, men här välkomnas alla typer av hår och stilar. Priserna i prislistan är från-priser, men vill du få en mer exakt bedömning av vad ditt drömhår kan kosta är det bara att svänga in på någon av salongerna för en kostnadsfri, kort konsultation.

Sedan den första salongen grundades 2005 har Creative Headz öppnat på flera ställen runt om i stan, med skaparlust, talang och mellanmänskliga möten i fokus. Gemensamt för alla Creative Headz-salonger är att de står på fyra ben: passion, gemenskap, respekt och nyfikenhet.

1 Catrin M.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Creative Headz Bilder

Recensioner av Creative Headz

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Creative Headz Hornsgatan!
1 Catrin M.

Kontaktinformation

Representerar du Creative Headz Hornsgatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Creative Headz Hornsgatan?

Creative Headz Hornsgatan ligger på Hornsgatan 41, 118 49, Södermalm. I närheten ligger Mariatorget. Närmsta tunnelbana är Mariatorget (ca 300m).