Stockholm Hår

5,0
1 betyg
Frisör
Hemsida
Stockholm Hår
5,0
1 betyg
Hemsida

På frisörsalongen Stockholm Hår (eller Stckhlm Hår som det skrivs i logotypen) får du hjälp med allt från klippning till ögonbryn och styling. Salongen ligger i fina lokaler på Fridhemsplan och har ett gäng kunniga frisörer som är experter på färgning och det mesta annat som du kan tänkas behöva för att känna dig riktigt fixad när du är klar.

Stockholm Hår öppnade i augusti 2013 och ligger centralt på Kungsholmen i fräscha lokaler. Under besöket är du i goda händer; frisörerna här har nämligen god och bred erfarenhet av branschen och ger dig experthjälp med inte minst klipp och färg. Här finns stort intresse för visningar och hårmodeshower och nyfikenhet för att ta ut svängarna med en konstnärlig touch. Den kunskapsmässiga bakgrunden finns bland annat hos Björn Axén, där ett par av frisörerna är utbildade.

Vad vore en fin salong med duktiga frisörer utan kvalitativa produkter? Bland varumärkena återfinner vi välkända märken som Sebastian, Kevin Murphy, Wella, Living proof, Olaplex, Hairtalk löshår och Kebelo (keratinbehandling). Resultatet är en heltäckande frisörsalong som alla kan gå till för att bli nöjd med sin behandling. Förvänta dig en salong där frisörerna har yrket som livsstil och mer än gärna dokumenterar sina kreationer på Instagram.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Stockholm Hår Användarbilder