Stockholm Hår

5,0
1 betyg
Frisör
Stockholm Hår
5,0
1 betyg

På frisörsalongen Stockholm Hår (eller Stckhlm Hår som det skrivs i logotypen) får du hjälp med allt från klippning till ögonbryn och styling. Salongen ligger i fina lokaler på Fridhemsplan och har ett gäng kunniga frisörer som är experter på färgning och det mesta annat som du kan tänkas behöva för att känna dig riktigt fixad när du är klar.

Stockholm Hår öppnade i augusti 2013 och ligger centralt på Kungsholmen i fräscha lokaler. Under besöket är du i goda händer; frisörerna här har nämligen god och bred erfarenhet av branschen och ger dig experthjälp med inte minst klipp och färg. Här finns stort intresse för visningar och hårmodeshower och nyfikenhet för att ta ut svängarna med en konstnärlig touch. Den kunskapsmässiga bakgrunden finns bland annat hos Björn Axén, där ett par av frisörerna är utbildade.

Vad vore en fin salong med duktiga frisörer utan kvalitativa produkter? Bland varumärkena återfinner vi välkända märken som Sebastian, Kevin Murphy, Wella, Living proof, Olaplex, Hairtalk löshår och Kebelo (keratinbehandling). Resultatet är en heltäckande frisörsalong som alla kan gå till för att bli nöjd med sin behandling. Förvänta dig en salong där frisörerna har yrket som livsstil och mer än gärna dokumenterar sina kreationer på Instagram.

1

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Stockholm Hår Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Recensioner av Stockholm Hår

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Super trevligt och bra personal!

1

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du Stockholm Hår?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Stockholm Hår?

Stockholm Hår ligger på S:t Eriksgatan 23, Kungsholmen. I närheten ligger Fridhemsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 150m).