Escape rooms i Stockholm

Att självmant försätta sig i en situation där man sätts på prov, med målet att kunna ta sig ut ur ett rum, är en aktivitet som blir mer och mer populär. Nedsläckta gångar, zombieapokalypsen, kluriga mordgåtor och spöken är exempel på sådant som du kan komma att utsättas för i dessa rymningsspel, allt för att du ska få känna på hur det skulle vara att uppleva ett skräckscenario på riktigt. Här guidar vi till escape rooms i Stockholm.

Questrooms

Internationellt real-life fenomen

Känn dig som en del av ett pågående datorspel! Hos Questrooms har man som deltagare en timme på sig att ta sig ut ur ett låst rum, och allt man har som verktyg är sin egen list. Samla laget och sätt igång!

Questrooms - Room Escape Game
Questrooms Medis - Room Escape Game

PaniQ Room

Panik-scenarier

Här har man skapat skräckinjagande miljöer med olika teman. Du kan till exempel befinna dig i den berömda scenen från filmen "Saw", mitt i händelsernas centrum i "Natt på muséet" eller kanske lösa mordgåtor med Sherlock Holmes. Vågar du anta utmaningen?

Escape Stories

Lista ut ledtrÄdarna

Ta med ditt sällskap till Escape Stories vid Norra Bantorget i Stockholm. Här väntar en spännande och interaktiv upplevelse som passar både stora och små. Alla äventyr är fyllda med pussel, mysterier och gåtor som måste lösas under 60 minuter.

Escape Rooms Sweden

Samarbeta fram lösningen

Här gäller det att arbeta i team! Lös ledtrådar, hitta de gömda nycklarna och slå ihop era kloka huvuden för att klura ut ett sätt att ta er ut. Denna rymningslek passar såväl kollegor som vänner och familj och är ett utmärkt sätt att lära känna varandra, och sig själv, bättre.