Stockholms bästa skönhetssalonger

Informationen i denna guide kan påverkas av covid-19.

Längtar du efter en skön ansiktsbehandling, vill du få ordning på hyn, jämna ut linjerna eller bara köra en quick-fix inför kvällen? Här guidar vi till Stockholms bästa skönhetssalonger när det är dags för en lugn stund i specialistens händer. Nedan hittar du proffsiga salonger som erbjuder allt från trådning och makeup till kemiska peels.

Lyko

Birger Jarlsgatan 37, Norrmalm/City/Östermalm

Komplett skönhetskoncept

Lykos moderna skönhetssalong på Birger Jarlsgatan har ett brett utbud av skräddarsydda behandlingar, allt från fillers och botox till fransar och bryn. Salongen har även en egen butiksdel där man kan shoppa produkter från utvalda varumärken. Precis intill hittar du dessutom hårsalongen Lyko Concept Hair.

Lash Gallery

Döbelnsgatan 45, Vasastan

Fokus på fransar

Den här mysiga salongen i Vasastan är proffs på fransar och bryn. Bortsett från fransförlängning kan du bland annat boka in den tusenåriga hårborttagningstekniken trådning och forma ögonbrynen på ett skonsamt sätt. Här ska man alltid få en lyxig och avkopplande stund, oavsett behandling.

Visage

Lästmakargatan 6, Norrmalm/City/Östermalm

Sköna behandlingar

Här vill man lyfta fram både inre välbefinnande och yttre skönhet. Slappna av med en massage, en manikyr eller en skön ansiktsbehandling, eller ta del av lite goda råd och konsultation. Salongen har funnits sedan 1991 och är ett omtyckt alternativ.

NK Beauty

Hamngatan 18-20 (NK, Entréplan), Norrmalm/City

Quick-fix i shoppingmecka

Lyxigt helhetskoncept på NK:s gatuplan som drivs av topstylisterna Corinne Henriksson (Corinne & Friends), Frida Selkirk (Naglar på Fridas) och Tilda Forsgren (Rapide for Brows). Perfekt för en quick-fix, oavsett om du vill snygga till naglarna, fransarna eller frisyren.

Aktiv Hudvård

Mäster Samuelsgatan 49, Norrmalm/City

Från topp till tå

Centralt belägen skönhetssalong med auktoriserade hudterapeuter. Här kan man boka in behandlingar för hela kroppen - från fransar och makeup till kemisk peeling eller en skön massage. Du kan alltid få en personlig hudanalys för att ta reda på vilka produkter som passar just din hy.

Spa By Us

Riddargatan 3b, Östermalm

Lyxigt och brett

Skönhetsmecka på Östermalm med lyxig atmosfär och dov belysning. Ställets auktoriserade hudterapeuter hjälper till med allt från sköna spabehandlingar till kemiska peels. Behandlingarna kan dessutom kombineras med ett dopp i jacuzzin.

Beauty & Spa Centre

Lästmakargatan 10 (vån 4), Norrmalm/City

Låt eleverna ta hand om dig

I salongen på Yrkeshögskolan för hudvård och spa utför eleverna alla olika typer av behandlingar, från skräddarsydda ansiktsbehandlingar och hårborttagning till manikyr, massage och spabehandlingar. Priset skiljer lite beroende på hur långt eleven har kommit i sin utbildning.