Stockholms bästa skönhetssalonger

Längtar du efter en skön ansiktsbehandling, vill du få ordning på hyn, jämna ut linjerna eller bara köra en quick-fix inför kvällen? Här guidar vi till Stockholms bästa skönhetssalonger när det är dags för en lugn stund i specialistens händer. Nedan hittar du proffsiga salonger som erbjuder allt från trådning och makeup till kemiska peels.

Se även:

Kokoro Stockholm

Sofistikerad stjärnglans

Här tas du emot av ett tight team under ledning av superstylisten Emir Kapetanovic. Fokus ligger på att leverera en behaglig upplevese oavsett om du är här för en stylingsession eller en injektionsbehandling. 

Care Cliniq

Allt under samma tak

Vid Sankt Eriksplan hittar du den här skönhetssalongen tillika kliniken som öppnade 2018 och drivs med stor erfarenhet. Här erbjuds det mesta inom skönhet, från lite större ingrepp med laser till vardagslyxiga behandlingar som till exempel spa-pedikyr, manikyr och fransar.

Visage

Sköna behandlingar

Här vill man lyfta fram både inre välbefinnande och yttre skönhet. Slappna av med en massage, en manikyr eller en skön ansiktsbehandling, eller ta del av lite goda råd och konsultation. Salongen har funnits sedan 1991 och är ett omtyckt alternativ.

  • Adress:
    • Visage, Lästmakargatan 6, Norrmalm/City/Östermalm

Sweet Ambrosia

Brett urval

På Sweet Ambrosia hittar du ett brett urval av behandlingar. Hit kan du komma för att få exempelvis en manikyr, pedikyr, ögonfransförlängning, kosmetisk tatuering, spray-tan eller bikinivaxning, och du är alltid välkommen att droppa in om du går förbi.

Sweet Ambrosia Beauty Center Slussen
Sweet Ambrosia Beauty Center Stureplan
Sweet Ambrosia Beauty Center Sankt Eriksplan

NK Beauty Lounge

Quick-fix i shoppingmecka

Lyxigt helhetskoncept på NK:s gatuplan som drivs av topstylisterna Corinne Henriksson (Corinne & Friends), Frida Selkirk (Naglar på Fridas) och Tilda Forsgren (Rapide for Brows). Perfekt för en quick-fix, oavsett om du vill snygga till naglarna, fransarna eller frisyren.

Aktiv Hudvård

Från topp till tå

Centralt belägen skönhetssalong med auktoriserade hudterapeuter. Här kan man boka in behandlingar för hela kroppen - från fransar och makeup till kemisk peeling eller en skön massage. Du kan alltid få en personlig hudanalys för att ta reda på vilka produkter som passar just din hy.

Spa by us

Lyxigt och brett

Skönhetsmecka på Östermalm med lyxig atmosfär och dov belysning. Ställets auktoriserade hudterapeuter hjälper till med allt från sköna spabehandlingar till kemiska peels. Behandlingarna kan dessutom kombineras med ett dopp i jacuzzin.

  • Adress:

Beauty & Spa Centre

Låt eleverna ta hand om dig

I salongen på Yrkeshögskolan för hudvård och spa utför eleverna alla olika typer av behandlingar, från skräddarsydda ansiktsbehandlingar och hårborttagning till manikyr, massage och spabehandlingar. Priset skiljer lite beroende på hur långt eleven har kommit i sin utbildning.