Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Balance Solna

0,0 • 0 recensioner
Balance Solna

Balance är en ganska nytillkommen gymkedja (2 anläggningar finns idag) i Sverige. Det är ett väldigt påkostat gym som nischar sig framför allt genom att satsa hårt på personlig träning. Exempelvis ingår två träningstillfällen med personlig tränare i ditt medlemsskap. Utöver detta så har man gjort något ganska ovanligt för träningsanläggningar - man har lagt krut på inredning och design. "Behöver ett gym verkligen vara snyggt? Kanske inte. Men det behöver väl egentligen inte ett köpcentrum eller café vara heller?" säger Balance på sin hemsida. Vi håller med till hundratio procent. Att vistas i fräsch och snygg miljö är inspirerande och dessutom är det ett jätteplus när omklädningsrum, toaletter och duschar är i toppklass. Det är Claeson Koivisto Rune, en av Sveriges ledande arkitektbyråer som bland annat inrett Operakällaren och formgett åt Iittala, som designat hela Balance.

I centret är gott om plats med två olika gym och en stor gruppträningssal. Det finns alltid plats ledig och man slipper trängas, även under de populäraste timmarna.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Balance Solna!