Guiden till rörmokare i Stockholm

Guiden till rörmokare i Stockholm

Att själv sätta sig in i hemmets vatten-, värme- och rörsystem kan ofta vara svårt och dessutom en säkerhetsrisk. Det är därför viktigt att man anlitar en professionell rörmokare eller vvs-firma när det är dags att titta till exempelvis stammar eller värmepannor. Oavsett om man behöver hjälp med mindre projekt, som att installera tvättmaskin eller avloppsrensningar, eller om en bostadsrättsförening behöver stambyte, så finns det flera rörmokare i Stockholm som erbjuder sådana tjänster. Nedan har vi listat några av de vvs-firmor och rörmokare som hjälper dig med allt inom vvs och rör. Några företag erbjuder dessutom akut hjälp, vid vattenläcka eller stopp i avloppet. Här är guiden till bra rörmokare i Stockholm.

Innehållsförteckning
 1. Bra rörmokare i Stockholm
  1. Interspol – Allt för dina rörsystem
  2. Cyklande rörmokaren – Vvs på cykel
  3. Alvis rörakut – Hjälp med kort varsel
  4. Kvalitetsbygg – Komplett vvs-lösning
  5. RS Rörservice – Från nyproduktion till underhåll
  6. Viklunds VVS – Generationer av kunskap
  7. Hägersten VVS – Skräddarsydda lösningar

Bra rörmokare i Stockholm

Interspol

Allt för dina rörsystem

På Interspol arbetar handplockad personal som är specialiserade inom flera olika va-tjänster och erbjuder på så vis ett helhetskoncept. Oavsett om du behöver en stamspolning eller vill installera ett matavfallssystem så kan Interspol hjälpa dig.

Cyklande rörmokaren

Vvs på cykel

Som namnet antyder transporterar sig den här vvs-firman via cykel, för att spara både tid och på miljön. De erbjuder vvs-tjänster för såväl privatpersoner som bostadsrättföreningar, samt under större byggprojekt i hela Stockholm.

Alvis rörakut

Hjälp med kort varsel

Behöver du snabb hjälp vid exempelvis vattenläckage, stopp i avloppet eller andra akuta problem? Då kan Alvis rörakut rycka in med kort varsel, 365 dagar om året. I övrigt har de ett brett utbud av tjänster inom vvs.

Kvalitetsbygg

Komplett vvs-lösning

Kvalitetsbygg är specialiserade inom alla typer av vvs-arbeten och erbjuder allt från kompletta stambyten och nyproduktioner, till renoveringar och regelbunden service.

RS Rörservice

Från nyproduktion till underhåll

RS Rörservice har över 18 år erfarenhet av vvs-arbeten och har bra service och tillgänglighet i fokus. Här jobbar erfarna rörmokare, montörer och servicetekniker som utför jobb inom nyproduktioner, liksom underhåll.

Viklunds VVS

Generationer av kunskap

Viklunds VVS startades av Johan Viklund som är tredje generationens rörmokare i familjen. Här utför certifierade rörmokare arbeten för bostadsrättföreningar och privatpersoner i hela Stockholms län.

Hägersten VVS

Skräddarsydda lösningar

Genom Hägersten VVS kan du få hjälp med såväl installationer av tvätt- och diskmaskiner som avloppsrensningar och stambyten. De erbjuder skräddarsydda lösningar så att dina behov och önskemål blir uppfyllda.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;