Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

1889 Fast Fine Pizza

3,8
21 betyg
Redigera 1889 Fast Fine Pizza

På 1889 Fast Fine Pizza inne i MOOD Stockholm äter du fin-pizza i stilig miljö, kantad av svart marmor och färgstark graffiti konst. Pizzorna beställer du över disken och dessa komponeras effektivt framför gästerna.

Under parollen ”fast fine” har 1889 har tagit den lite lyxigare pizzaupplevelsen till Moodgallerian – här kombineras nämligen fine dining-upplevelser med fast food-tänk på modernt vis. Huvudnummer är finpizzorna som både beställs och hämtas upp vid disken och är klara på ett par minuter. På menyn hittas ett urval av pizzor, gjorda med eller utan den traditionella tomatsåsen, som tillagas på utvalda råvaror i en stenugn som mäter upp till cirka 600 grader. För den som är sugen på något lättare erbjuds även sallader, med eller utan kött.

I lokalen, med plats för 145 gäster, samsas lyxiga inslag som svarta marmorytor, eleganta sammetsstolar och överdådig graffitikonst av den erkända spanska duon PichiAvo. Här kan man slå sig ner för en lunch eller middag, eller ta ett glas vin eller en noggrant utvald öl om man känner för det. På 1889 är det drop-in som gäller, men det går även att boka bord för större sällskap. Eller varför inte beställa takeaway – till och med pizzakartongerna har designats för att bjuda på en lyxig upplevelse.

Användarbilder på 1889 Fast Fine Pizza Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från 1889 Fast Fine Pizza av Catrin M.
  • Bild från 1889 Fast Fine Pizza av Marcus C.
  • Bild från 1889 Fast Fine Pizza av Deniz F.
  • Bild från 1889 Fast Fine Pizza av Alice  S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 jun 2022

Riktigt schysst lokal. Älskar att man beställer med QR-kod vid bordet. Pizzorna är riktig goda, jag tog pizzan med portobello och tryffel.

11 feb 2019

Var i stan en lördag och handlade lite och passade på att smita in här och äta lunch. Jag har åkt förbi det med bilen flera gånger, men tänkte inte på att det låg inne i Mood-gallerian. Blev ett perfekt stopp för en mysig helglunch. ... Visa hela »

25 apr 2022

Ganska mysig lokal, schysst och snabb lösning att beställa med QR kod vid bordet! Jag provade deras Margherita som var god. Provade även chèvre och pears, bra kombo mellan sötma och sälta. Svag 4a!

2 mar 2020

Tycker inte dessa pizzor är så bra. Nu när så många bra ställen öppnat (typ Meno Male, Crispy pizza bistro, 450 gradi tex) har en blivit kräsnare men absolut - det är inte dåligt, men inte heller bra.

5 jul 2017

Riktigt fint och trevligt ställe. Har ätit här två gånger, och pizzan är okej. Man har blivit lite bortskämd med 450 Gradi och Meno Male. Den nivån når inte 1889 upp till. Men helt ok!

17 apr 2020

Ätit lunch här några gånger och det är mysigt, lite mörkare och nice inredning. Tryffelpizzan är mums!! Älskar också deras lyxiga pizzakartonger när man beställer hem, plus!!

Listad i: Bästa pizzan!
28 feb 2019

Efter en lång dag i Uppsala samt IKEA, kom jag och sambo hem - utmattade och helt hangry (som en lätt blir), vi kollade igenom de appar man kan använda sig för att slippa resa sig ur soffan och ändå få mat till dörren.

Vi letade fram olika pizzerio... Visa hela »

1 maj 2017

Testade stället igår då jag hade vägarna förbi. Konceptet lovart stort, men faller platt. Förstår tanken men servicen och nivån på pizzan håller inte (inte ens i närheten). Förstår att personalen är ny och rutiner behö... Visa hela »

5 nov 2019

Jag har besökt 1889 för både lunch och middag, och har lämnat restaurangen precis lagom mätt och belåten efter varje besök. En snabbmatsrestaurang förklädd till finkrog (i positiv bemärkelse!) gör att jag gärna återvänder till... Visa hela »

15 jan 2020

Goda pizzor och sallader, dock lite för lite mat i salladerna. Passar perfekt för aw eller lite spontanare middag. Trevlig miljö.

23 apr 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Coolaste restaurangen jag har sett på länge. Pizzorna är stora och så är vibe.
En fantastisk valuta för pengarna, pizzor var allt mellan 9-19USD men platsen kändes som en fin restaurang. Ett måste om du är i stan!

10 apr 2017

Så gott och riktigt inspirerande lokal!

19 apr 2017

Fantastiska pizzor! Inredning är en mix av elegans och street art- så snyggt!

13 apr 2017

Mycket gott, fin miljö och trevlig personal :-)

4 feb 2019

Käkade en spicy salami som faktiskt var spicy! Trevlig personal och inspirerande miljö!

15 jul 2019

Godaste pizzan i Stockholm! Ligger dock lite undangömt. Fantastiskt interiör, man vill bara sitta kvar. Satsa på drinkar!

25 jul 2017

Beetroot Chèvre Pizzan är min absoluta favorit och den kostar bara 119kr, du får mycket för pengarna. Pizzaboxen är definitivt den coolaste jag har sett. Annars är det ett väldigt trevligt ställe att hänga på kvällarna och helgerna!

28 apr 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bad, riktigt dålig mat! Cool atmosfär, trevlig dekoration men verkligen värsta pizza någonsin. Vi letade bokstavligen ost och pålägg! Salt bröd med olja!

25 jan 2018

Sveriges bästa pizza. Känns lyxigt men priset är bra

4 nov 2017

Beställde hemleverans. Pizzan kom i en lyxig svart kartong men innehållet var dessvärre riktigt dåligt. Ingen större skillnad mot ett gatukök. Dålig kvalité av ost, sås och bröd. Dessutom såg pizzan oaptitlig ut. Lägg mer tid på... Visa hela »

Sida 1 av 2