Ai Ramen Södermalm

3,8
19 betyg
$$$
Ramenrestaurang
Japansk restaurang
Ai Ramen
3,8
19 betyg

På Erstagatan på Söder hittar du stans första ramenbar med egentillverkade nudlar. Här serveras de tillsammans med olika smårätter, och givetvis hittar du även sake på menyn.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
19

Recensioner av Ai Ramen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Perfekt höstmat nu när det börjar bli kyligare ute. Ai ramen har god ramen men även andra alternativ på menyn som deras otroliga spicy fried chicken. Bra service och bra med uteplatser. Tyvärr är denna resturang under renovering så besök deras andra res...

Hipstrigt ramenställe, helt ok mat, opersonlig personal och tråkig inredning. Kändes som en fritidsgård.

Listad i: Stockholm

Till Ai Ramen går du när du hängt i Vitabergsparken en sommarkväll och sugen på asiatiskt. Jag lyckas aldrig beställa något annat än en Bebikon-Ramen, den är för god. I den får du en perfekt kombination av smaker med den söta grillade m...

Ramen är egentligen inte en favorit eller rättare sagt så kan inte vissa Ramenställen sin Ramen. Här kan dom den. Godare än den Ai Ramen som finns i city.

Jag har enbart ätit den vegetariska Chika No och kycklingrätten Tan Tan och då vinner Tan...

Ai ramen får bara en 3:a av mig pga att dom aldrig (!) fixar ett glutenfritt nudelalternativ. Har hört av mig x antal gånger för att höra hur det går med att fixa glutenfria nudlar, men dom svarar alltid att de inte har lyckats skapa dom perfekta handgjorda nudlarna...

Helt underbar ramen! Mycket smak, vällagat och perfekt höstmat! Rekommenderas starkt!

God ramen och trevlig personal!

Listad i: snabbt på söder

Gott gott! Men upplevde att det smakade något MER från samma kök fast i city. Trevlig personal!

Härlig lokal, hög volym, god mat, väldigt prisvärt och mycket bra personal. Väldigt värt att besöka.

Värt ett besök eller fler, du bestämmer. Ätit lunch. Begränsad utbud som i min bok betyder att dem bryr sig vad de gör. Stock eller bukjong kan vara svag och inte värt priset enligt vissa experter, jag tyckte att däremot nudlar var goda..!

Suktade efter ramen vilket ledde till en middag en lördagskväll. Trevlig lokal som kändes hipp. Dock verkade personalen något stressade och det var lite ostrukturerat med bordsplaceringen.

Ramen i sig var helt ok. Ingt mer. Nudlarna var lite för al dente och inte...

Snyggt minimalistiskt koncept. En något mindre meny med varianter på ramen - så klart. Valde klassiskt fläsk ramen - my first ever. Riktigt god! Öppet kök vilket gjorde att det kändes extra fräscht och kul o se kockarna in action.

God mat! Va där i somras, inne i restaurangen luktade det lite äckligt så vi bestämde oss för att sitta ute. Men annars trevlig personal och maten va god.

·

Bästa ramen i Stockholm. Låt mig utveckla, jag kokar buljong till Ramen hemma. Det som är unikt för denna restaurang är djupet i smakerna, hettan i deras Spicy Miso som just utgått var helt magisk, men det finns en annan stark soppa på deras meny just nu som ä...

Nice pork belly but worthless stock. Place is a bit hip but I came for the food and it disappointed.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
19

Representerar du Ai Ramen Södermalm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Ai Ramen Södermalm?

På Ai Ramen Södermalm serveras bland annat:

  • Asiatiskt
  • Japanskt
  • Ramen

Vad kostar det att äta på Ai Ramen Södermalm?

Ai Ramen Södermalm ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Var ligger Ai Ramen Södermalm?

Ai Ramen Södermalm ligger på Erstagatan 22, 116 36, Södermalm. I närheten ligger Vitabergsparken. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 950m).