Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ardbeg Embassy

3,8
4 betyg
Redigera Ardbeg Embassy

Ardbeg Embassy är ett unikt restaurang- och pubkoncept i Gamla stan där man serverar ambitiös mat i kombination med mikrobrygder och whisky. Här kan du äta middag, ta ett glas i baren eller boka in en dryckesprovning.

På Ardbeg Embassy är passionen för dryck enorm. Hit går du med fördel om du gillar whisky eller öl - år 2015 utsågs nämligen stället till Sveriges bästa whiskykrog, och deras unika restaurangkoncept har förankring i skotsk maltwhisky och svenska mikrobrygder på fat. I köket tillagas mat på svenska råvaror där vilt är vanligt förekommande. Du hittar bland annat vildsvin, hjort, ren och älg, men även mycket fisk och vegetariska alternativ på menyn.

Här kan man även ha sitt eget whiskyskåp och sondera utbudet av 24 svenska mikrobrygder på fat samt omkring 300 olika single malts. Under samma tak erbjuds också whisky- och ölprovningar, och med jämna mellanrum arrangeras evenemang i form av livespelningar och medlemskvällar. Ambitionen är att man som gäst ska kunna ta del av den bästa whiskyn, ölen och maten i en "tidlös miljö inspirerad av destillerierna i Skottland". 

Användarbilder på Ardbeg Embassy Visa alla

  • Lägg till bild
  • Efterrätten – Bild från Ardbeg Embassy av Anna B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 maj 2018

Nu var det längesen jag var här, men minns fortfarande upplevelsen. Hela sällskapet var nöjda och vi hade en trevlig kväll. Jag åt en köttbit som var perfekt stekt och väldigt god. Kommer dock inte ihåg vad jag fick för tillbehör, så det... Visa hela »

14 apr 2019

Whiskey bar i Gamla Stan med ok mat.

Under krogveckan passade vi på att boka bord här och pröva två rätter för 300kr. Det var inte svårt att få bord här. Restaurangen ligger mitt på turistgatan Västerlånggatan i gamla stan oc... Visa hela »

17 jun 2022

Personalen, maten, drycken & atmosfären gör detta till en given favorit.

12 okt 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.