Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Barrels Burgers & Beer

3,6 • 7 recensioner
Barrels Burgers & Beer

Stockholmsvurmen för hamburgare har satt sina spår även i Gamla Stan. På Barrels Burgers & Beer, som öppnade i mars 2015, kan man äta rejäla egenmalda burgare och ta sig en smakrik bärs eller drink i Gamla Stan-mysig miljö med rustika trägolv och bardisk i marmor. På menyn står ett gäng olika burgare, allt från den enkla mellan två bröd till vego och nytänkande kombos, serverat i enkla små pappkartonger med pommes eller haricots verts som beställs vid sidan om. Dessutom eftersträvas närproducerat och ekologiskt.

Se även Tritonia, Barrels Burgers & Beer City

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Charlotte R.
Petter M.

Tyckte den dubbla cheese-burgaren var helt fantastisk. Underbart att få se att den lite tunnare varianten av hamburgare har återigen fått en plats bland de massiva tjocka burgarna som serveras överallt. Att ölen var god och personalen både hjälpsam och trevlig... Visa hela »

Adam L.
Fredric E.

Grymma burgare, håller nästan samma klass som flippin, Phils

Rikard N.

Liten besvikelse ändå. Hade skyhöga förbäntningar på Barrels men min hamburgare var väldigt mycket saltad och hamburgarna tyckte jag var små. Kommer nog ge stället en chans till i framtiden. Ingen väntetid på bord vilket var skönt.

Mats B.
Magnus Å.

Ok ställe, men inte väldigt mycket mer än så. Lite trångt och slabbigt.