Bistro Guld

4,3
4 betyg
$$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Bistro Guld
4,3
4 betyg
Hemsida
Instagram

Inuti Sven-Harrys konstmuseum i Vasaparken hittar du Bistro Guld, en franskinspirerad bistro inhyst i ljusa lokaler med fönster från golv till tak. Här har man skapat en mötesplats fylld med mat, dryck och kultur. Till Bistro Guld kommer du för att äta eller mötas upp över en AW, men det går även att abonnera matsalen och restaurangens chambre séparée till olika event.

Den moderna byggnaden mitt i Vasaparken är svår att ta miste på med sin gyllene fasad. Här kan du besöka Sven-Harrys konstmuseum eller mötas upp på Bistro Guld, en franskinspirerad bistro på markplan med högt i tak och utsikt över Vasaparken. I matsalen serveras en levande meny med franska smaker som byts ut med jämna mellanrum och som passar både affärsfolk och andra gäster. På helgerna serveras även brunch i form av en populär helgfrukosttallrik.

Tanken är att vara en hemtrevlig mötesplats där man kan äta, ta en AW och fira speciella tillfällen. Bistro Guld bjuder även in gästkonstnärer såsom illustratörer, fotografer och konsthantverkare som representeras i restaurangen och i Sven-Harrys museibutik.

För den som ska ha ett event går det att abonnera matsalen eller Bakfickan, Bistro Gulds chambre séparée, som har en egen bar och entré. Här kan man bland annat arrangera födelsedagsfester, bröllop, boksläpp och affärsmiddagar. Sommartid är uteserveringen öppen och då tar man emot ungefär 70 personer vid mingel eller 25 vid dukning. I matsalen finns det plats för 47 personer vid dukning. Bistro Guld skräddarsyr eventen och kommer även med egna förslag för att lyfta dem lite extra.

Föreslå ändringar

Recensioner av Bistro Guld

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 okt. 2023

Var här o åt lunch igår. Blev tyvärr väldigt besviken på maten, tog deras fransk löksoppa och den smakade ingenting, löken var ej brynt, buljongen var vattning o smakade vinäger inprincip. Så det var verkligen ingen hit 😅 sedan testade jag deras... Visa hela »

17 maj 2023

Dundergod lunch på Bistro Guld!
Tog veckans vegetariska, som var panisse med tomat, tepenade, aioli, pumpafrön och parmesan. Fantastiskt både i smak och textur. Serviceminded och genuint trevlig personal som tog hand om oss. Dessutom läckra lokaler men stora gulddörrar... Visa hela »

26 mars 2023

Ny favoritrestaurang! Oslagbart god mat, trevlig personal och mysigt!

24 feb. 2023

Bra service, god och vällagad mat !