Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Nisch

4,8
4 betyg
Redigera Nisch

På Nisch, som tidigare hette Smörgåstårteriet, står kvalitet och miljömedvetenhet i centrum. Här serveras en avsmakningsmeny som varierar varje dag beroende på tillgång på råvaror. Maten kombineras i sin tur med matchande biodynamiska viner som restaurangens sommelier har valt ut.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 feb 2019

Så många år som man tänkte gå hit. Fick tillslut tummen ur och gjorde det här om dagen. Eftersom man aldrig någonsin hör någon som går hit, eller har varit här, så gick man ju inte dit med alltför höga förväntnin... Visa hela »

29 maj 2019

Åt här för någon månad sedan och det var sååååååå gott! Blev så positivt överraskad.
På Nisch serveras en ambitiös avsmakningsmeny till ett bra pris (750 kr). Vi tog inte dryckespaketet då vi var... Visa hela »

29 feb 2020

Fine dining-restaurang vid Vasaparken. Fast meny på sju rätter. Magiskt gott men kändes lite utdraget i tid. Snygg lokal. Populärt så bordsbokning i tid behövs. Cirka 40 platser, bord för 2-10 personer. Saknade lite ”runt omkring”-saker, som bröd... Visa hela »

25 feb 2018

Vi gick hit på alla hjärtans dag, bokade i sista sekund, och fick en riktigt god meny. Till vår förvåning hade dom bara en fast meny, ingen à la carte, men det spelade ingen roll för allt var otroligt, himmelskt, gott. Utöver utsökt mat, så var... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.