Box & Bottle

3,7
3 betyg
$
Asiatisk restaurang
Box & Bottle
3,7
3 betyg

Är du sugen på sushi och bubble tea, då ska du styra stegen mot Box & Bottle vid Brunkebergstorg. I den ljusa lokalen på Malmtorgsgatan 5 är det asiatiska smaker som gäller. Här görs bubble tea för hand, med valfri sötma.

Mitt i city hittar du Box & Bottle, en restaurang i modern bistrostil med asiatiska smakinfluenser. Här har man gått in för kombinationen sushi och bubble tea, eller boba som det också kallas. Den trendiga tedrycken från Taiwan har blivit populär i hela Asien, och så även i Stockholm. Hos Box & Bottle serveras den med en bas av färskbryggt ekologiskt te tillsammans med tapiocapärlor eller andra pärlor som är utmärkande för boba. Varje dryck som serveras här är handgjord, och sötman varierar beroende på hur man vill ha den.

På menyn hittar du sushi i olika former – combo box, salmon box och roll box – men också flera olika sorters poké bowl och donburi. Stanna till för en lunch eller en bubble tea, eller både och. Är det just bubble tea som lockar kan du välja bland flera olika smaker såsom jordgubb, avokado och mango. Här finns nämligen en hel bobameny, anpassad efter säsongens råvaror. Slå dig ner bland svarta böjstolar och ljusgrå väggpaneler, eller ta en plats på den lilla uteserveringen som är öppen under sommaren.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Box & Bottle Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Recensioner av Box & Bottle

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Ny lunchcheck 🎉🥳. Skulle ändå säga god sushi. Dessvärre tog det lite längre tid än förväntat att få våra maträtter, särskilt med tanke på att det var under lunchtiden . Det är en liten lokal så känns som bästa...

·

Roligt nytt sushi ställe som jag inte lagt märke till innan! Ser ut som en riktigt NYC sushi hak tycker jag, modernt avskalat. De har massa olika boba teas och isteer, inget jag dricker dock. Lite roligt inslag! Såg det fanns malteser bobas. Jag tog bowl, den var god men ganska liten...

Texten har översatts automatiskt.

Det bästa bubbelte som jag har provat i Stockholm:)

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Representerar du Box & Bottle?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Box & Bottle?

På Box & Bottle serveras bland annat:

  • Sushi
  • Asiatiskt

Vad kostar det att äta på Box & Bottle?

Box & Bottle ligger i prisklassen Budget ($).

Serverar Box & Bottle sushi?

Ja, Box & Bottle har sushi på menyn.

Är det billigt att äta på Box & Bottle?

Box & Bottle ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Serverar Box & Bottle lunch?

Ja, Box & Bottle har lunchserveringar.

Var ligger Box & Bottle?

Box & Bottle ligger på Malmtorgsgatan 5, 111 52, City, Norrmalm. I närheten ligger T-Centralen. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 200m).