Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Box & Bottle

5,0
1 betyg
Redigera Box & Bottle

Är du sugen på sushi och bubble tea, då ska du styra stegen mot Box & Bottle vid Brunkebergstorg. I den ljusa lokalen på Malmtorgsgatan 5 är det asiatiska smaker som gäller. Här görs bubble tea för hand, med valfri sötma.

Mitt i city hittar du Box & Bottle, en restaurang i modern bistrostil med asiatiska smakinfluenser. Här har man gått in för kombinationen sushi och bubble tea, eller boba som det också kallas. Den trendiga tedrycken från Taiwan har blivit populär i hela Asien, och så även i Stockholm. Hos Box & Bottle serveras den med en bas av färskbryggt ekologiskt te tillsammans med tapiocapärlor eller andra pärlor som är utmärkande för boba. Varje dryck som serveras här är handgjord, och sötman varierar beroende på hur man vill ha den.

På menyn hittar du sushi i olika former – combo box, salmon box och roll box – men också flera olika sorters poké bowl och donburi. Stanna till för en lunch eller en bubble tea, eller både och. Är det just bubble tea som lockar kan du välja bland flera olika smaker såsom jordgubb, avokado och mango. Här finns nämligen en hel bobameny, anpassad efter säsongens råvaror. Slå dig ner bland svarta böjstolar och ljusgrå väggpaneler, eller ta en plats på den lilla uteserveringen som är öppen under sommaren.

Användarbilder på Box & Bottle Visa alla

  • Lägg till bild