Dolks Kök

0,0
0 betyg
Redigera Dolks Kök

På Dolks Kök, i Marabouparken konsthall, serveras fransk-svensk husmanskost och "härbakade” bakverk. Det går även att beställa catering och hyra festlokal för exempelvis bröllop och födelsedagsfester.

Dolks Kök ligger i den populära Marabouparken i Sundbyberg, en prisbelönt park som lockar många besökare under helgerna. Restaurangen hittar du i ljusa, moderna lokaler i anslutning till konsthallen, med en lummig uteservering i parken. Här serverar man lunch med franska och svenska förtecken, samt fika i form av färska bakverk, kaffe, te och varm choklad. Det går även att beställa in en öl eller ta ett glas vin. På lunchmenyn kan du hitta rätter som chèvre chaud-sallad och räksallad, och på vardagar dukar man även fram en salladsbuffé.

Som gäst kan man kombinera besöket med en promenad i parken, eller kolla in utställningar och evenemang i konsthallen. De minsta kan även aktivera sig i den kreativa Monsterklubben, konsthallens barnverksamhet från 6 år. Dolks Kök arrangerar även barnkalas tillsammans med konsthallen. I restaurangen kan man annars boka fest och konferens med mat och dryck, eller beställa catering till frukost, lunch, mingel, middag eller fest.

Se även Marabouparken konsthall

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Dolks Kök!

Användarbilder på Dolks Kök Visa alla

  • Lägg till bild