Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Gastrotek Zink

3,7
23 betyg
Redigera Gastrotek Zink

En levande kvarterskrog som välkomnar gäster för såväl frukost och lunch, som en stökig lördagsmiddag eller en drink i baren. Här står råvaror, mat och dryck i fokus, liksom gemenskap runt borden. Gastrotek Zink drivs av Brasseriegruppen, där bland andra Prinsen och Il Tempo ingår.

Användarbilder på Gastrotek Zink Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Gastrotek Zink av Jessica K.
  • Sea bass – Bild från Gastrotek Zink av Jessica K.
  • Lasagne  – Bild från Gastrotek Zink av Jessica K.
  • Bild från Gastrotek Zink av Peter B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
7 okt 2021

Middag på Gastrotek Zink med Ulrika & Rosie. Grymt bra mat. 70-talet platser i bistromiljö. Kantarelltoast, hummer och massa annat gott på menyn. Rekommenderas. Dock något svajig service. Fullständiga rättigheter.

29 apr 2022

Recension baserat på en middag med två vänner, och är absolut nöjd över mitt besök - hit kan jag komma tillbaka!

Om vi börjar med maten; utbudet var tillräckligt brett men samtidigt inte för många rätter - och vi alla 3 var nö... Visa hela »

19 nov 2019

Över förväntan ändå måste jag säga. Började med att dela på lite smårätter, säkert 6-7 olika, och alla var riktigt bra. Lasagnen som vi tog till huvudrätt var dock tyvärr trist. Tycker ofta man blir besviken på lasagne,... Visa hela »

6 nov 2019

Upplevelsen här blev tyvärr inte riktigt vad jag hade hoppats på, men jag antar att man får ha lite överseende med att det är nyöppnat..

På frukostmenyn finns många bra alternativ, däribland frukostpaket med klassiska tillbehör, av... Visa hela »

12 dec 2019

Avser brunch. Vi gick till zink spontant en lördag med vår nyfödda och blev väldigt fint mottagna, vi bad om ett bord avskilt och det ordnades lätt.
Maten var god men inte fantastisk, vi testade äggröran och club sandwich. Vill gärna gå till zink e... Visa hela »

12 jan 2020

Jag hade väldigt höga förväntningar innan besöket och kanske är det anledningen till att poängen blir så låg. Jag var otroligt pepp på att testa deras lasagne som tydligen skulle vara så god. Det blev tyvärr en stor besvikelse. Lasagnen... Visa hela »

Listad i: M I D D A G
11 jan 2020

Åt en trevlig middag här med några vänner! Perfekt ställe om du vill äta lite plockmat och ha en trevlig kväll. Vi delade på en del rätter och jag åt kvällens kött (potatisgratängen var bland det godaste jag ätit) men inte rik... Visa hela »

17 apr 2020

Zink har blivit mitt lilla go-to ställe, snygg inredning, stimmig atmosfär på Östermalm. Här kan du äta en brunch, ta ett glas i bardelen eller en mysigare middag i matsalen. Mellanrätter, god dryck och prisvärt!

22 feb 2020

Var här på lunch! Mycket mysigt ställe, god mat, trevlig personal och härlig känsla.
Vill verkligen gå tillbaka för middag!

5 maj 2021

Ditt eget vardagsrum/kök på Östermalm. Enormt trivsam inredning, allt på menyn är gott, generös drink/vin lista och bästa Bloody Mary. Lunch och middag likvärdigt trevligt.

23 sep 2020

Det finns mycket kvar att jobba in på smaker, servicen likaså, lite synd på den grymt fina och ombonade lokalen och synd att Grev Turegatan inte får något nytillskott med wow upplevelse, väntar nu med spänning när veteranen Per öppnar i början p... Visa hela »

16 sep 2020

Otrolig miljö, riktigt god mat och vänlig personal - vad mer kan en önska? När du går hit - missa inte kalvrätten om säsongen är rätt. En av de godaste rätterna jag ätit på LÄNGE - matchad perfektion med citrus och en ingrediens som... Visa hela »

29 jan 2020

Jag åt här innan dom stängde igen då tyckte jag att maten var sådär. Åt en bit kött vilket jag upplevde som torrt då jag älskar det mer saftigt och mört. Nu va jag där
för en vecka sen och måste säga att det har bli... Visa hela »

12 maj 2020

Översätt till svenska »

A year ago I visited this restaurant, I remember very nice. short waiting time for food :)

13 jul 2020

Älskar deras tryffelpopcorn och vittello tonnaton....đŸ€— Dom är bra på kött, mysigt inrett och har trevlig personal!

28 nov 2019 · Uppdaterad

Hej. Nu har jag följt er från Zink (med bardisken!) via Trattoria till Gastroteket. Alltid med lika delar glädje och tillfredsställelse.
Lunch igår med tagliata på tonfisk var PERFECT.
Vi kommer tillbaka - var så säker!

30 maj 2020

Ingen höjdare, lite glass för mycket pengar. Långsam betjäning, det räcker inte till 2 stjärnor dessvärre.

2 maj 2020

Inte vad vi väntade oss, billigaste vinet över 700 kr (”husets” Cote Rohne var slut) ”Plate de jour” och ”Dagens långkok” fanns inte överhuvudtaget maten och servicen helt ok men vi går inte tillbaka igen.

15 nov 2019

Var där på lunchen och wow vilken god clubba - bästa jag ätit!

11 mar 2020

Inte det vi hade förväntat oss. Lokalen är liten och trevlig men ljudvolymen är för hög och man får sitta och nästan försöka överrösta varandra.
Maten var okej, men hade förväntat oss mer, även om det är smårä... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.