Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Glashuset

3,8
12 betyg
Redigera Glashuset
Glashuset

Glashuset är ett modernt brasserie på Strandvägens kajkant med "fun dining" som ledord. Här serveras smaker från hela världen med fokus på delbara mellanrätter, men även större fisk-, kött- och vegetariska rätter serveras enligt säsong. Hit hittar du för lite småplock och en drink, en lunch i solen eller för en hel kompismiddag.

Användarbilder på Glashuset Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Glashuset av My J.
  • Bild från Glashuset av My J.
  • Fisk - Bild från Glashuset av Erica E.
  • Bloody mary - Bild från Glashuset av Erica E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
7 apr 2019

Var här och åt lunch en solig lördag när ungefär alla andra stockholmare är ute i solen. Men vi fick ett bord supersmidigt utan att varken ha bokat eller behöva vänta för länge. Personalen var super, de var uppmärksamma och trevliga trots en fu... Visa hela »

2 nov 2021 · Uppdaterad

Gud, det här är en svår recension.
Eftersom det är en svår balans mellan det som är bra och det som är dåligt.

Lokalen är supermysig! Precis vid vattnet och även när man sitter inomhus känns som som om man är utomhus... Visa hela »

26 aug 2019

+ läget med underbar utsikt över vattnet
+ underbart mysig, sval och trevlig inredning med blåa toner och kuddar. Glasväggar därav namnet
+ bra service. trevlig, tog emot mitt önskemål att byta ut maträtten utan problem
+ god mat. Råbiffen... Visa hela »

22 sep 2020

Hamnade här av en slump när vi gick runt och pratade om lunch, vi var 7 stycken plus barnvagn och det såg ganska fullt ut men vi fick ett bord utan problem sen var det kö in till restaurangen under hela vår lunch. Poppis! Dom hade ganska mycket (så det skulle ta lite... Visa hela »

23 sep 2020

Fantastisk miljö, köket har verkligen gjort en resa sista året, råbiffen, entrecote och allt jag testat på glashuset höll klass med finfina råvaror, blir inte så täta besök pga lite stökig klientel som verkar gilla att springa runt i lokale... Visa hela »

7 jun 2021

Mysigt och trevlig och bra läge. Alltid glad personal som ser gästen. Väldigt trevlig stämning

21 sep 2019

Jag har endast varit här för att ta ett glas och det är alltid kika trevligt. För att inte alltid ta samma sak brukar jag välja deras månadens/veckans drink och det har fram tills nu varit ett vinnande koncept. Alltid trevlig och glad personal och bra musik. Det enda s... Visa hela »

9 sep 2019

Läget är fantastiskt, inget snack om saken! Servicen också klanderfritt. Maten var inte lika spännande - jag beställde en räksallad. Inte jättespännande, inte jättemättande och inte jättebilligt. Hit kommer jag lätt tillbaka för en tr... Visa hela »

27 nov 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag älskar det här stället! Det är kanske lite dyrt, alltså de fyra stjärnorna, men med tanke på den plats som är typ av att förväntas. Vi käkade lunch där när de hade en 50% rabatt på affären via gaffeln, och för det... Visa hela »

10 aug 2020

Oftast väldigt nöjd när jag gått hit och ätit. Bra service och grymt läge.

16 dec 2021

25 okt 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.