Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Glashuset

3,6
5 recensioner
Glashuset

Glashuset är ett modernt brasserie på Strandvägens kajkant med "fun dining" som ledord. Här serveras smaker från hela världen med fokus på delbara mellanrätter, men även större fisk-, kött- och vegetariska rätter serveras enligt säsong. Hit hittar du för lite småplock och en drink, en lunch i solen eller för en hel kompismiddag.

Användarbilder på Glashuset Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Glashuset av Caroline S.
  • Räksallad med friterat ägg – Bild från Glashuset av Jenny Q.
  • Bild från Glashuset av Katarina D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 apr 2019

Var här och åt lunch en solig lördag när ungefär alla andra stockholmare är ute i solen. Men vi fick ett bord supersmidigt utan att varken ha bokat eller behöva vänta för länge. Personalen var super, de var uppmärksamma och trevliga trots en fu... Visa hela »

26 aug 2019

+ läget med underbar utsikt över vattnet
+ underbart mysig, sval och trevlig inredning med blåa toner och kuddar. Glasväggar därav namnet
+ bra service. trevlig, tog emot mitt önskemål att byta ut maträtten utan problem
+ god mat. Råbiffen... Visa hela »

21 sep 2019

Jag har endast varit här för att ta ett glas och det är alltid kika trevligt. För att inte alltid ta samma sak brukar jag välja deras månadens/veckans drink och det har fram tills nu varit ett vinnande koncept. Alltid trevlig och glad personal och bra musik. Det enda s... Visa hela »

9 sep 2019

Läget är fantastiskt, inget snack om saken! Servicen också klanderfritt. Maten var inte lika spännande - jag beställde en räksallad. Inte jättespännande, inte jättemättande och inte jättebilligt. Hit kommer jag lätt tillbaka för en tr... Visa hela »

27 nov 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag älskar det här stället! Det är kanske lite dyrt, alltså de fyra stjärnorna, men med tanke på den plats som är typ av att förväntas. Vi käkade lunch där när de hade en 50% rabatt på affären via gaffeln, och för det... Visa hela »