GOMA Gastropub

4,1
7 betyg
Redigera GOMA Gastropub

Sveriges första asiatiska gastropub finns på Östermalm. Här är man inte rädda för smak och arom från stora delar av Asien, men hjärtat finns i det japanska köket. Räkna med stora doser sötma, sälta och syra i en mix som utmärker den eleganta restaurangen intill Humlegården.

Goma, systerkrogen till Miss Voon och namngiven efter sesamfröet, vaknar tidigt och håller igång till sent på natten. Hit kan du komma för ett avslappnat förmiddagsmöte, lunch, afterwork, middag och drinkar före eller efter middagen. Och varför inte köra några karaokelåtar däremellan?

Lunchtid väljer du mellan fräscha sallader, dagens rätt, baguetter och signaturrätter. På kvällen dämpar man belysningen, tänder neonljusen och svidar om till middagsmenyn med både större och mindre rätter där asiatiska smaker genomsyrar upplevelsen. Börja med snacks och drinkar i asiatisk tappning och fortsätt sedan med sushi i form av både nigiri och maki, sliders och vårrullar eller större rätter med såväl kött som gröna alternativ. Till detta erbjuds en ambitiös dryckeslista med såväl vin, öl, cider och sake som ett brett alkoholfritt utbud. Allt signerat stjärnkocken Jonas Svensson och levererat i en restaurang med stilrena designval och dova träslag.

När Goma har gjort dig varm i kläderna med sin sköna atmosfär, smakrika drinkar och aromatiska mat är det kanske dags att skråla till några låtar i ett eget karaokerum på Gomas karaokekoncept Gorma. Här kan man boka in sig och är garanterade en rolig helkväll, från fördrink och middag tills ni ramlar ut.

Användarbilder på GOMA Gastropub Visa alla

  • Lägg till bild
  • Lunch – Bild från GOMA Gastropub av Adam L.
  • Bild från GOMA Gastropub av Catrin M.
  • Bild från GOMA Gastropub av Catrin M.
  • Bild från GOMA Gastropub av Catrin M.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 feb 2023

Betyget enbart baserat på lunchen som jag tycker har varit riktigt bra vid varje besök.

14 nov 2020 · Uppdaterad

Första intrycket, lite väl ljust och lugnt. Trodde det skulle vara lite "ballare". Hade förväntat mig något mer i Miss Voons stil, mörkt, stimmigt och musik. Covid-situationen med knappt hälften av platserna gjorde så klart sitt, men tycker absolut... Visa hela »

8 mar 2021

Fin LJUS lokal. trevligt för en tidig AW med vems om helst.
Ljus trä, neon och färgglatt. Bord för större sällskap , bord ör mindre sällskap, små hörnor att gömma sig i och vara intim
Menyn är kort och intressant. Priset är vä... Visa hela »

17 okt 2021

Fördelen och nackdelen är att det är drop-in, så du kan inte boka bord. Du kan välja många olika drinkar, öl och så vidare😎. Drinkarna och vinet servitören rekommenderade var riktigt goda. Menyn består av snacks, smårätter och varmrä... Visa hela »

24 apr 2022

Toppen ställe underbar mat spännande koncept med asiatiska smaker återkommer gärna skönt med dropp in

26 nov 2020

Riktigt gott och trevligt. Bra personal! Suverän kvällsmeny - lite enklare på lunchen. Litet minus för engångstallrikar på lunchen men helt klart värt ett besök!

14 sep 2021