GOMA Gastropub

4,3
10 betyg
$$$
Cocktailbar
Asiatisk restaurang
GOMA
4,3
10 betyg

Sveriges första asiatiska gastropub finns på Östermalm. Här är man inte rädda för smak och arom från stora delar av Asien, men hjärtat finns i det japanska köket. Räkna med stora doser sötma, sälta och syra i en mix som utmärker den eleganta restaurangen intill Humlegården.

GOMA, systerkrogen till Miss Voon och namngiven efter sesamfröet, vaknar tidigt och håller igång till sent på natten. Hit kan du komma för ett avslappnat förmiddagsmöte, lunch, afterwork, middag och drinkar före eller efter middagen. Och varför inte köra några karaokelåtar däremellan?

Lunchtid väljer du mellan fräscha sallader, dagens rätt, baguetter och signaturrätter. På kvällen dämpar man belysningen, tänder neonljusen och svidar om till middagsmenyn med både större och mindre rätter där asiatiska smaker genomsyrar upplevelsen. Börja med snacks och drinkar i asiatisk tappning och fortsätt sedan med sushi i form av både nigiri och maki, sliders och vårrullar eller större rätter med såväl kött som gröna alternativ. Till detta erbjuds en ambitiös dryckeslista med såväl vin, öl, cider och sake som ett brett alkoholfritt utbud. Allt signerat stjärnkocken Jonas Svensson och levererat i en restaurang med stilrena designval och dova träslag.

När GOMA har gjort dig varm i kläderna med sin sköna atmosfär, smakrika drinkar och aromatiska mat är det kanske dags att skråla till några låtar i ett eget karaokerum på GOMAs karaokekoncept Gorma. Här kan man boka in sig och är garanterade en rolig helkväll, från fördrink och middag tills ni ramlar ut.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
10

Recensioner av GOMA

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Edit: Varit här och ätit lunch ett par gånger, den är bra! Plus för riktigt god misosoppa. Höjer betyget till en fyra.

Originalrecension, nov 2020: Första intrycket, lite väl ljust och lugnt. Trodde det skulle vara lite "ballare". Hade fö...

Var här o åt lunch idag. Tog deras tonkatsu och mitt sällskap tog flank robota, och det var supergott! Tonkatsun va superfrasig, saftig o hade mycket umamismak och flanksteken var mör o hade fin grillad smak. Dom hade även misosoppa som alla fick ta av och den stack ut frå...

Åt en trevlig lördagslunch på Goma. Vi beställde en frasig tonkatsu och en fräsch chirashi. Få gäster denna lördag men ändå en trevlig atmosfär. Gott om plats för den som har med sig barnvagn.

Betyget enbart baserat på lunchen som jag tycker har varit riktigt bra vid varje besök.

Fin LJUS lokal. trevligt för en tidig AW med vems om helst.
Ljus trä, neon och färgglatt. Bord för större sällskap , bord ör mindre sällskap, små hörnor att gömma sig i och vara intim
Menyn är kort och intressant. Priset är vä...

Fördelen och nackdelen är att det är drop-in, så du kan inte boka bord. Du kan välja många olika drinkar, öl och så vidare😎. Drinkarna och vinet servitören rekommenderade var riktigt goda. Menyn består av snacks, smårätter och varmrä...

Toppen ställe underbar mat spännande koncept med asiatiska smaker återkommer gärna skönt med dropp in

Riktigt gott och trevligt. Bra personal! Suverän kvällsmeny - lite enklare på lunchen. Litet minus för engångstallrikar på lunchen men helt klart värt ett besök!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
10

Representerar du GOMA Gastropub?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är GOMA Gastropub?

Vi har klassificerat GOMA som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på GOMA Gastropub?

På GOMA Gastropub serveras bland annat:

  • Asiatiskt
  • Japanskt
  • Smårätter
  • Fusion

Vad kostar det att äta på GOMA Gastropub?

GOMA Gastropub ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Serverar GOMA Gastropub lunch?

Ja, GOMA har lunchserveringar.

Var ligger GOMA Gastropub?

GOMA Gastropub ligger på Linnégatan 1, 114 47, Östermalm. I närheten ligger Humlegården, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 300m).