Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Hötorgshallen

4,1
7 betyg
Redigera Hötorgshallen

Hötorgshallen erbjuder många olika handlare. Fräscha råvaror och bra service är ledord här. Saluhallen har funnits ända sedan 1800-talet men byggts om och anpassats efter efterfrågan. Här finns också ett tiotal caféer och restauranger att sätta sig på om man känner för att stanna länge.

Användarbilder på Hötorgshallen Visa alla

  • Lägg till bild
  • prima delikatesser  – Bild från Hötorgshallen av Katarina D.
  • Tokyo diner – Bild från Hötorgshallen av Katarina D.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 apr 2015

Det är någonting speciellt att handla i saluhallar, det känns lite osvenskt på något sätt. Att gå från disk till disk och inhandla sin middag. Ställe frågor och få hjälp av den kunniga personalen. Allting finns i Hötorgshallen,... Visa hela »

12 nov 2018

Älskar Hötorgshallen. Speciellt efter att den fick en make-over för något år sedan.
Delikatesser av alla slag, färdiga rätter, minirestauranger. Färsk fisk och skaldjur, kött med bra kvalle ( vilt, häst, speciella köttdetaljer mm) , ost, s... Visa hela »

24 sep 2018

Börjar gilla mer och mer, härlig variation på utbudet och det mesta är bra. Både alla möjliga sorters luncher (ta med eller sitta där) samt alla olika delidiskar som finns.

28 feb 2018

Gillar man mat så ÄLSKAR man saluhallar. Högtorgshallen är kanske inte min favorit, men här finns många bra delikatesser med trevlig, om något stressad, personal.

30 apr 2020

Fiskeläget är det den bästa fisk affär i Sverige. Med vår referens bäst i Asien, Europa och USA.
Deras produkter är fräscha och av hög kvalitet och vi har varit kunder i många år och har aldrig varit besvikna. Deras service är den bö... Visa hela »

5 mar 2016

Her får man alltid det man betaler for, og oftest går det fort og smaker godt.

25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.