Hermans

Top 100
3,9
16 betyg
$
Restaurang
Cateringfirma
Hemsida
Hermans
3,9
16 betyg
Hemsida

Hermans har varit en av Stockholms mest omtyckta vegetariska restauranger sedan början av 90-talet. Här kan du njuta av en färgsprakande växtbaserad buffé eller välja bland många hembakade godsaker. Sommartid är även uteserveringen med utsikt över Djurgården en populär destination. Sedan 2015 är Hermans en helt vegansk restaurang.

Föreslå ändringar

Recensioner av Hermans

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 maj 2019 · Uppdaterad

Hermans är ett praktexempel på en resturang vars mat jag verkligen uppskattar och älskar att äta. Jag har alltid tyckt om vegetarisk och vegansk mat och därför ätit oräkneliga mängder av detta genom åren och att lyckas med en grön buffé... Visa hela »

Listad i: Stockholms bästa
10 dec. 2019 · Uppdaterad

Var inte alls sugen på att gå hit - inget superfan av bufféer och att det dessutom var vegansk mat lät inte så kul. Blev otroligt positivt överraskad! Fantastiskt god mat och jag kommer absolut att gå tillbaka. Allt som serverades var vällagat. Perfekt s... Visa hela »

2 juni 2015

Härligt ställe med fantastisk utsikt. Maten har varit lite svajande i kvalitén genom åren men överlag väldigt bra.

Listad i: Vegetariskt
30 okt. 2023

Was not a good experience at all. For starters, it is cramped, whilst i was eating atleast 10 people barged into my chair. the taste of the food was mediocre at best. The worst part was, there was a hair wrapped in my salad. I took it up with the staff and i quote they said '' unfortunatel... Visa hela »

20 aug. 2018

Veggiheaven! Ett måste om ni gillar grönt!

4 mars 2018

Har ätit den veganska buffén på Hermans tre gånger nu under senaste året och varit lika nöjd varje gång. Otroligt mycket goda smaker och vällagad mat, och ett extra plus är utsikten som är fantastiskt fin. Extra härligt på sommaren d... Visa hela »

19 nov. 2020

Bra att det finns fler veganska allternativ i stan! Synd att utsikten ofta är bättre än maten. Då är utsikten en av Stockholms bästa. Har vart här många gånger och det kan verkligen skifta hur pass bra det smakar.

24 jan. 2020

En stor restaurang med hälsosamt lunch buffé som är helt veganskt.
Personalen är trevlig och välkomnande oavsett tid eller dag.
Maten är god, kan varmt rekommendera.

Har en vän med rullstol och lokalen är inte lämpligt för honom.

2 juni 2015

Superbra vegetarisk buffé och trevlig personal!

28 feb. 2019

Om man letar efter stans bästa vegetariska buffé så är det just hit man ska gå. Men kom ihåg att komma hit hungrig då det är buffé och kanske inte det mest prisvänliga alternativet för en lunch. Plus är att dem har studentpriser til... Visa hela »

10 aug. 2018

En femma för stället vilket är bland de vackraste i Stockholm. Stort utbud, fräsch och god vegetarisk mat som serveras i en vacker miljö. Trevlig personal som hjälper till och ser att allt flyter på bra. Gillade även inredningen som skapade en trevlig kä... Visa hela »

11 jan. 2022

God vegetarisk mat helt enkelt, något som annars är svårt att få tag på.

22 maj 2017

Mycket god vegansk mat, de kan sin sak här. Toppen trevligt och jättefina uteplatser.

22 feb. 2019

Verkligen supergott om man ÄLSKAR VEGGO mat!!

17 juni 2019

Tråkig buffé som var alldeles för dyr för det man faktiskt fick. Dessutom verkar det vara ett tillhåll för ficktjuvar, vilket personalen verkade ha full koll på men inte gör något för att förhindra? Konstigt när kompisens mobil blev s... Visa hela »

19 okt. 2023