Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hermans

4,1 • 10 recensioner
Hermans

Hermans har varit en av Stockholms mest omtyckta vegetariska restauranger sedan början av 90-talet. Sommartid är även uteserveringen med utsikt över Djurgården en populär anledning att ta sig hit.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 maj 2019 · Uppdaterad

Hermans är ett praktexempel på en resturang vars mat jag verkligen uppskattar och älskar att äta. Jag har alltid tyckt om vegetarisk och vegansk mat och därför ätit oräkneliga mängder av detta genom åren och att lyckas med en grön buffé... Visa hela »

Listad i: Stockholms bästa
20 aug 2018

Veggiheaven! Ett måste om ni gillar grönt!

4 mar 2018

Har ätit den veganska buffén på Hermans tre gånger nu under senaste året och varit lika nöjd varje gång. Otroligt mycket goda smaker och vällagad mat, och ett extra plus är utsikten som är fantastiskt fin. Extra härligt på sommaren d... Visa hela »

28 feb 2019

Om man letar efter stans bästa vegetariska buffé så är det just hit man ska gå. Men kom ihåg att komma hit hungrig då det är buffé och kanske inte det mest prisvänliga alternativet för en lunch. Plus är att dem har studentpriser til... Visa hela »

2 jun 2015

Härligt ställe med fantastisk utsikt. Maten har varit lite svajande i kvalitén genom åren men överlag väldigt bra.

Listad i: Vegetariskt
10 aug 2018

En femma för stället vilket är bland de vackraste i Stockholm. Stort utbud, fräsch och god vegetarisk mat som serveras i en vacker miljö. Trevlig personal som hjälper till och ser att allt flyter på bra. Gillade även inredningen som skapade en trevlig kä... Visa hela »

22 feb 2019

Verkligen supergott om man ÄLSKAR VEGGO mat!!

17 jun 2019

Tråkig buffé som var alldeles för dyr för det man faktiskt fick. Dessutom verkar det vara ett tillhåll för ficktjuvar, vilket personalen verkade ha full koll på men inte gör något för att förhindra? Konstigt när kompisens mobil blev s... Visa hela »

2 jun 2015

Superbra vegetarisk buffé och trevlig personal!

22 maj 2017

Mycket god vegansk mat, de kan sin sak här. Toppen trevligt och jättefina uteplatser.