Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Jamie's Italian

2,9
13 betyg
Redigera Jamie's Italian

Brittiske tv-kocken Jamie Olivers italienska restaurangkedja huserar i entréplanet på hotellet Scandic Anglais. Restaurangen är Nordens första Jamie's Italian och har plats för nästan 200 personer. Här ligger fokus på naturliga och ekologiska råvaror, bra djurhållning och prisvärd mat - de flesta rätterna på menyn ligger under 200 kr. Pastan, ett vanligt inslag på restaurangen, tillverkas på plats varje dag och är med andra ord så färsk som det bara går. Även surdegspizzor finns att få.

Användarbilder på Jamie's Italian Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Jamie's Italian av Mythu L.
  • Bild från Jamie's Italian av Mythu L.
  • Bild från Jamie's Italian av Erica E.
  • Bild från Jamie's Italian av Isabelle W.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
28 jan 2020

Brunch & bubbles!
Italiensk brunch där man kan lägga till en ganska billig peng för lite bubbel om man är sugen på det.

Utbudet var inte alls stort, men ändå enligt mina förväntningar. Det fanns pizzor, äggröra, bacon, krisp... Visa hela »

13 okt 2019

Testade konceptet som finns på söndagar - Brunch and bubbles! God buffé där scrambled eggs med tryffel var höjdpunkten! Trevlig miljö och trevlig service, men saknade lite chark på buffén. Det fanns väldigt goda ostar men ingen Parma eller liknande... Visa hela »

23 aug 2018

Jag besökte Jamie’s Italian i London och helt blown away av maten där! Tyvärr får jag inte samma känsla av den i Stockholm. Maten är jätte god och välgjord men inte lika kreativ som i London vilket jag tycker är synd. Härligt med det öppn... Visa hela »

Listad i: Crispy pizza
31 okt 2018

Jag och min kompis åt varsin pasta (min var med köttbullar) och det var gott! Inga konstigheter utan levde upp till förväntan. Också bra service och trevlig personal! Bra cocktails också đŸ‘đŸ»

6 aug 2018

Trevlig läge och trevliga lokaler. Men stolarna är dåliga och obekväma. Utöver det: medioker mat, dålig service. Tog extremt lång tid att både få beställa och sedan få sin beställning. Maten i sig är absolut helt okej. Men inte m... Visa hela »

28 feb 2019

Besökte Jamies Italian i samband med firande av vän som nyligen tagit examen.
Häftigt ställe, god mat och trevlig personal. Jag prövade deras tryffel tagliatelle som var en välsignelse från ovan, krämig pasta med tryffel och parmesan - kan man önska... Visa hela »

11 mar 2015

Var här för några månader sedan och blev inte jätteimponerad. Maten höll bra klass men servicen var undermålig. Detta kan ha berott på att jag var här ganska nära inpå invigningen och personalen inte "kommit upp i fart." En servit... Visa hela »

7 jun 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Vi var ute och firade Sveriges nationaldag, jag är Chief Gordon Ramsay-fantast och naturligtvis min svenska man handlar om Jamie Oliver, lol
Trevlig och hjälpsam personal. Jag kunde inte välja mellan pasta så jag beställde små portioner av pasta bacon Carbonara o... Visa hela »

29 nov 2016

Goda pizzor men kan inte riktigt mäta sig med giro, 450 gradi och Meno Male som jag håller som bäst i Sthlm

29 apr 2016 · Uppdaterad

Konceptet som sådant är bra med Italienskt tema, bra råvaror och tanken om prisvärdhet, men leveransen håller inte för att jag ska tycka att detta är prisvärt, även om priserna är "låga". Opersonligt. Totala misslyckande samtliga g... Visa hela »

6 apr 2016

Lite väl hypat för vad det är. Var väldigt sugen på att testa iom att vissa av Jamies Italian i England är grymma. Svenska version var stundtals riktigt bra men höll ändå inte riktigt måttet. Läget plus hotellrestaurangkänslan talar emot... Visa hela »

10 feb 2015

Jag har nu prövat detta ställe 3 gånger. Matsalen är relativt cool, maten är god, personalen trevlig och engelsktalande men jag blir tyvärr inte imponerad. Allt smakar bra men utan några större smaksensationer. Kanske förväntar man sig mer frå... Visa hela »

4 jul 2016

Saknar helt känsla, hoppas inte Jamie kommer på besök

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.