Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Jim Lim

3,8 • 4 recensioner
Jim Lim

Längtar du till Sydostasien? Då har du kommit rätt. Farangs asiatiska snabbmatsfilial inne i K25 hämtar sina influenser från gatorna i Thailand, Vietnam, Indonesien och Malaysia. Här hittar du sydostasiatiska currys och aromatiska nudelbuljonger som är lagade på fina råvaror och serveras på avslappnat vis.

Storasyskonet Farang hör till stans lyxigaste asiatiska krogar, men på Jim Lim kan man få en både budgetvänlig och välkryddad matupplevelse i farten eller på plats. Filialen huserar inne i den populära food courten K25 mitt på Kungsgatan, och här kan man äta lunch eller avsluta dagen med curry, ris, nylagade sallader och nudlar runt hundringen. För den som är sugen är det även fritt fram att kombinera maten med ett glas vin eller en öl.

Menyn består av ett mindre urval av rätter hämtade från Asiens rykande små matstånd, såsom mussaman curry och sallader i stil med "Chili Jam Noodles". Också här är tanken att man ska få tillfälle att äta i livlig miljö utan att behöva göra en större affär av det. Ambitionen är att ta både smaklökarna och sinnena på en resa tvärsöver jorden, och man strävar efter att använda de bästa råvarorna till matlagningen. Dessutom lagas alla röror, såser och relish för hand i köket.

Se även Farang

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 okt 2018

Hade jag gått in och recenserat Jim Lim för några år sedan så hade det varit en 5a... Idag not so much. Saknar deras röda curry med lax och massaman curryn har gått ner sig.

7 maj 2018

Stabilaste stället på K25 med de ultimata take away-rätterna.
Enda anledningen att jag är sugen att sätta en 4 istället för 5 är för att Jordens Godaste Laxcurry™ togs bord från menyn och sen dess har besöken blivit betydligt glesar... Visa hela »

12 dec 2016

Goda buljongcurrysoppor, funkar perfekt att köra tanke away.

26 jun 2016

Klockren curry och det fort att få mat. Lite av känslan förtas dock av hetsiga K25.

Jag tycker om Farang. Inte bara för att de har god mat utan för att jag stött på kökschefen vid ett par tillfällen och han är så mån om att del... Visa hela »