Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kryp In Gamla stan

5,0
2 betyg
Redigera Kryp In Gamla stan

Undangömt bland Gamla stans medeltida gränder döljer sig restaurang Kryp In, ett litet krypin som serverar hemlagad mat i historisk, avslappnad miljö. Här äter du klassiska kött- och fiskrätter bortom de vanliga turiststråken.

Kryp In ligger på Prästgatan i Gamla stan, en smal och slingrande gata med anor från medeltiden. Hit hittar både stockholmare och turister för att äta och umgås på lagom avstånd från livliga Västerlånggatan. Med förgylda spegelramar, låg takhöjd, enkla trämöbler, snirkliga detaljer och välvda dörrposter bjuder Kryp In på såväl mysfaktor som en romantisk vibb: flera av borden är till för två personer, men det finns även plats för större sällskap än så.

Menyn domineras av europeiska klassiker som fisk- och skaldjursgryta, oxrullader och svamprisotto, alla lagade från scratch. På vardagar serveras endast middag, men lagom till veckoslutet erbjuder restaurangen även helglunch - ett tips till helgpromenaden och den som vill utforska de anrika kvarteren dagtid. Sommartid finns även en liten uteservering där man kan äta, ta ett glas och titta på folk.

Se även Kryp In Södermalm

Användarbilder på Kryp In Gamla stan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 nov 2016

Super bra mat och mysigt ställe. Rekommenderas varmt!

14 okt 2021

Mycket god mat och fantastisk service!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.