La Boca

4,0
14 betyg
$$$
Sydamerikansk restaurang
La Boca
4,0
14 betyg

La Boca, som drivs i regi av krogprofilerna Max Nordberg, Hampus Nordberg och Jakob Ragnell, utlovar hög puls och stimmig stämning. I baren skakas färgstarka cocktails och i köket tillagas mat med influenser från både Sydamerika och Medelhavet. Restaurangen huserar innanför väggarna på den gamla stjärnkrogen Fredsgatan 12, där gäster nu istället välkomnas till en miljö där kombinationen av mat, musik och puls blandas med en familjär atmosfär.

Inspirationen till La Boca, som ska fungera som en varm famn på Stockholms krogscen, hämtas från Sydamerika och länderna kring Medelhavet. Menyn har ett stort fokus på kött, grilltekniker och det latinamerikanska köket, vilket sätter tonen för hela menyn. Pulpo, rödräka, picanha, grillade kötträtter och spännande sötsaker är sådant du kan förvänta dig.

Köksmästare är ingen mindre än Mattias Dahlström, som har lång erfarenhet från flera prisbelönta krogar och köttrestauranger. Hans ambition är att involvera gästerna och skapa en helhetsupplevelse när man besöker restaurangen.

La Boca ska vara en plats att samlas på, vänner som familj och kollegor, vardag som fest, där fokus ligger på att umgås tillsammans med god mat och gott i glasen. Målbilden är bord fyllda till brädden med fat, skålar och glas som bjuder på olika smakupplevelser i form av maträtter och drycker. I kombination med stämningsfull musik ska man som gäst få en helkväll som man längtar tillbaka till redan när man går därifrån.

Föreslå ändringar

Recensioner av La Boca

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 juni 2023

God mat, goda drinkar, skön puls. Rekommenderar det absolut.

22 jan. 2023 · Uppdaterad

Väldigt gott och trevligt men maten var inte helt varm. Därav en trea. Köttet serveras på spätt och då är det viktigt att det är väldigt varmt från början för annars går det väldigt snabbt för det att bli kallt. Lite fö... Visa hela »

6 okt. 2022

Själva atmosfären var mysigt samt deras drinkar var goda. Men maten och servicen nådde ej upp till förväntningarna tyvärr, inte för den prisklassen och mängden mat man fick. Samt smakmässigt. Skulle säga att de är mer en cocktailställe iså... Visa hela »

24 mars 2022

Har lite svårt att bestämma mig, finns absolut potential till en fyra, men jag tror att det större problemet är att det inte riktigt levde upp till mina förväntningar. Lokalen, och framförallt baren, är topp! Väldigt trevligt och bra vibe med musik, om d... Visa hela »

6 mars 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag blev positivt överraskad. Inledningsvis bokade jag dit mer för atmosfären än för maten, men det var faktiskt ganska gott. Den grillade hummersvansen var riktigt god. Köttet var fint tillagat (vi tog entrecôte) med såsen och sidorna. Cocktailsna var lä... Visa hela »

4 feb. 2022

Varken gott eller dåligt. Hade det kostat mindre hade det varit en 3a men maten utmärkte sig inte på något vis och är inte värd pengen. Finns mycket mer prisvärda restauranger i den prisklassen. Väldigt fin lokal.

20 nov. 2021

Riktigt snyggt ställe och fantastisk mat!

26 feb. 2023
14 okt. 2023
28 jan. 2023
7 nov. 2023
26 jan. 2023
22 dec. 2021
17 dec. 2021