Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Le Nom

4,4 • 5 recensioner
Le Nom

Obs! Se istället Las Brasas.

I DeVilles gamla lokaler på Roslagsgatan, vägg i vägg med Babette, huserar denna franskklingande restaurang som drivs av folk från Bar Nombre. Detta koncept bygger vidare på det förenämnda - det spanska namnet har översatts till franska. Ambitionen är att gäster ska få en fine dining-upplevelse i enkel miljö. Med inspiration från hela världen står det gröna i centrum utan att bli en regelrätt vegokrog.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 maj 2018 · Uppdaterad

Slank in spontant på Le Nom igår. Trots det fina vädret satt vi inne, det fanns inte riktigt plats på uteserveringen. Eller det fanns några platser, men de såg inte så softa ut, och det var också aningen kallt eftersom det var i skugga. Mycket trevligt... Visa hela »

16 jun 2016

Fantastiskt god mat i en stilfull miljö.

26 okt 2015

Supersnygg inredningen och riktigt skön personal. Maten är i mellanrättsstorlek, allt från 2 till 4 per person beroende på hungernivå, och riktigt god! Testa burratina - mini-burrata, blir inte bättre än så!

Listad i: Favoriter
5 aug 2016

Fantastisk (och prisvärd!) mat, trevlig och kunnig personal, samt härlig lokal! Vi gick på personalens rekommendationer för såväl mat som dryck och fick en smakupplevelse som klår många restauranger i betydligt högre prisklass. Allt som allt bestä... Visa hela »

1 aug 2016

En av mina absoluta favoritrestauranger. Proffsig service, innovativa smakkombinationer och fina råvaror. Summa sumarum fantastiskt god mat. Gillar också konceptet mellanrätter, smaka på lite av varje!