Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mamas and Tapas Östermalm

4,0
3 recensioner

Mamas and Tapas Östermalm

4,0
3 recensioner
Mamas and Tapas Östermalm

Sedan 30 år tillbaka har Mamas and Tapas serverat omtyckta tapasrätter på Kungsholmen, som nu går att avnjuta även på Östermalm. Här hittar du genuina tapas i äkta spansk stil att dela på i gott sällskap. Att dela på rätterna är det perfekta sättet att både prova sig igenom utbudet, samtidigt som man umgås med nära och kära.

Restaurangen på Linnégatan i Östermalms lugnare kvarter är som att kliva rakt in i en spansk bodega. Här är det mysigt inrett med väggar i en varm blå färg, rosa stolar och träbord samt mysiga soffor att sjunka ned i. Den guldklädda baren är välfylld med spanska viner och bjuder in till avslappnat AW-häng med tillhörande pintxos. I matsalen finns det plats för både små och stora sällskap som vill njuta av tapas hela kvällen lång.

Menyn är välfylld med runt femtiotalet tapasrätter, både klassiska och mer moderna varianter, med både kött, fisk och vegetariska alternativ. Det är alltså lätt att hitta något för alla smaker. Prova klassiska calamares, patatas bravas och gambas, eller stanna vid de mindre smårätterna – pintxos. Förutom smårätter finns det även den klassiska rätten paella på menyn, som man tar in ett stort fat av och delar på – precis som i Spanien.

Se även Mamas and Tapas Kungsholmen

Användarbilder på Mamas and Tapas Östermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mamas and Tapas Östermalm av Veronica F.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 feb 2020

Bara namnet gör en mamma lycklig! Får underbara vibbar av musikminnen! Var där igår med son och svärdotter, ingick i min julklapp. Urmysigt ställe och supergoda tapas! Vi drack Cavasangria med mycket frukt och is, och våren kändes plötsligt närmar... Visa hela »

17 nov 2019

Jag är tudelad till denna restaurang. Jag har varit här och ätit lunch och druckit cava två gånger nu och det är samma upplevelse jag haft.

+ God mat! Alltså verkligen. Tapas och pinxos som faktiskt smakar autentiskt, med smaker som överraskar!... Visa hela »

15 jan 2020

Riktigt god tapas och supertrevlig personal! Kommer definitivt tillbaka.