Mormors Restaurang & Dumplings

4,5
11 betyg
$
Dumplings-restaurang
Asiatisk restaurang
Hemsida
Mormors
4,5
11 betyg
Hemsida

Ett litet ställe på Bondegatan som är poppis bland stans dumplingfreaks. Restaurangen är fylld till bredden med sittplatser och kitchig, men genuin inredning och priserna är snälla.

Föreslå ändringar

Recensioner av Mormors

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 nov. 2022

Alltså en sån här kylig dag så var detta perfekta lunchen 🥳🥶. Goda dumplings och buljong, väldigt prisvärd. En liten lokal och inte den mysigaste men god mat! Verkligen värt ett besök.

30 aug. 2023

Goda dumplings men lite väl mycket folk. Jag tog deras mix Hot pot och smakerna var goda, bra deg och fyllning. Lite väl stark men annars gott. Ett plus var att man kunde ta olika såser att doppa dumplingsen i samt miso soppa. Kan rekommendera men pricka in en tid när inte alla... Visa hela »

30 nov. 2023

På mitt första besök på mormors dumplings kändes dumplings som det givna valet, men jag är måttligt imponerad. Valde mix dumplings som inte var någon smakupplevelse att lägga på minnet. Jag upplevde inte heller någon större skillnad i... Visa hela »

22 aug. 2022

Så gott!! Och otrolig prisvärt! Tror vi betalade 179kr per person 🥲 och då beställde vi 5 rätter för 4 personer samt dryck. Dumplingsarna och ankan var min favorit! Tyvärr inget alkoholtillstånd

2 aug. 2022 · Uppdaterad

Besök nr 2. Snudd på ännu bättre, testa ankan!! Krispig, perfekt sälta och sås i botten 🤤

JÄTTEGOTT!! Provade nudlar och dumplings båda med autentiska samt ärliga smaker. Dessutom varm service och inredning som går i linje med maten! 🥟

26 feb. 2023

Ett hål i vägen som levererar amazing dumplings som kostar in princip ingenting!

13 nov. 2019

Det här är riktigt bra. Försök att få med någon som kan språket för bästa upplevelse av köket.

13 juli 2022

Fick tips av flera kompisar att här äter man dem bästa dumpningarna. Kan bara hålla med!

27 nov. 2018

Ätit lunch, snabb-ish service. Bra pris. Äkta dumplings. Inte bra med vegetariska options.

31 dec. 2022
Listad i: Käka
30 dec. 2021