Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mother

3,4
17 recensioner

Användarbilder på Mother

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 jan 2016

Sjukt stort ställe. Går att komma hit för vilket tillfälle som helst verkar det som, och förvänta sig 'rätt' stämning för tillfället. Blandade intryck dock, tex småstrul med tekniska satsningar (man beställer via egen skärm... Visa hela »

23 feb 2018

Bästa julbordet jag varit på (2016) och hört samma om deras vegetariska meny innan den stängde igen!

30 apr 2016

Mother är lite roligt men det gnisslar fortfarande väldigt mycket i maskineriet.

Jag tycker att själv idén att beställ med tablets är god och lite kul. Man kan beställa mat och dryck kontinuerligt och direkt när man är redo – man behö... Visa hela »

14 feb 2016

Inte helt övertygad av Mother efter middagen för ett par dagar sedan, framför allt med tanke på att jag brukar älska F12s ställen. Det känns väldigt stort och lite opersonligt. Att man gör alla beställningar via en ipad som sitter i bordet är l... Visa hela »

7 jan 2017

Översätt till svenska »

This is one of my favorite restaurants in Stockholm!! I order from them through Foodora at least once a week. The food is simply delicious (believe me, I've tried most of the items on their menu) ! They are also incredibly accommodating regarding special instructions and allergies. The staff is... Visa hela »

27 okt 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Awesome mat! Alla glutenfri, sockerfri och vegan! Verkligen riktigt härlig att äta på!

24 jan 2016

Fantastisk mat. Efterrätten är kanske en av de bästa någonsin. Måste gå hit igen!!!

11 apr 2016

Fantastiskt god mat, smidigt att beställa och betala! Servicen var mycket bra, när en i sällskapet råkade dubbelbeställa så löstes det smidigt. Märkte inte av att det var så stort, mysigt ändå! Hit kommer jag gå igen!

28 sep 2016

Dyrt och obefintlig service. Trevlig miljö men det väger inte upp.

4 jul 2016

Extremt otrevligt bemötande med nonchalant personal som inte är servicemedveten över huvud taget. Jag beställde en hambrugare som jag bad om att få välstekt men får istället in en väldigt röd hamburgare. När jag ber personalen att steka på... Visa hela »

27 feb 2016

Trevlig stämning för en lördagslunch, men tyvärr blev betyget så lågt tack vare en del missar från personal och tekniken. Konceptet bygger på att man gör sin beställning via inbyggda surfplattor i borden, man betjänar med andra ord sig sjä... Visa hela »

15 maj 2016

Underbar mycket prisvärd (199kr) söndagsbrunch med sallader, röror, såser, kyckling, burgare, rostbiff, omelett... mm. Dessertutbudet var inte så spännande, som drar ner betyget. Men klart VG.

23 apr 2016

Kritiken kan ha varit rätt i början men i så fall har man tagit till sig. Perfekt mat och stort urval både av mat och dryck. Hjälp med tekniken. Snabb service. Kanonpersonal och toppenservice. En lördagkväll!

11 mar 2016

Mysigt och lätt att beställa
Jättegott och jättetrevlig pesonal

6 mar 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Mat var anständigt, men menyn endast på Svenska? Sallad wrap mosig, oförmögen att linda. Få ditt kranvatten själv vid vatten station!

26 feb 2016

Sämst service i stockholm! Opersonligt och svårt till möjlighet att få hjälp att beställa vin, utan en specifik råvara i din maträtt etc.
När vi bad om hjälp trots att man ska beställa från ipaden så kunde inte servitrisen rek... Visa hela »

13 feb 2016

Tyvärr, oxbringan var så seg att den gick i retur till köket. Under större delen av måltiden var brandlarmet igång och personalen var oförmögen att stänga av det. Det finns många andra restauranger som tar bättre hand om sina gäster.