Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mother

3,4 • 17 recensioner

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Sjukt stort ställe. Går att komma hit för vilket tillfälle som helst verkar det som, och förvänta sig 'rätt' stämning för tillfället. Blandade intryck dock, tex småstrul med tekniska satsningar (man beställer via egen skärm... Visa hela »

Bästa julbordet jag varit på (2016) och hört samma om deras vegetariska meny innan den stängde igen!

Mother är lite roligt men det gnisslar fortfarande väldigt mycket i maskineriet.

Jag tycker att själv idén att beställ med tablets är god och lite kul. Man kan beställa mat och dryck kontinuerligt och direkt när man är redo – man behö... Visa hela »

Inte helt övertygad av Mother efter middagen för ett par dagar sedan, framför allt med tanke på att jag brukar älska F12s ställen. Det känns väldigt stort och lite opersonligt. Att man gör alla beställningar via en ipad som sitter i bordet är l... Visa hela »

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Awesome mat! Alla glutenfri, sockerfri och vegan! Verkligen riktigt härlig att äta på!

Översätt till svenska »

This is one of my favorite restaurants in Stockholm!! I order from them through Foodora at least once a week. The food is simply delicious (believe me, I've tried most of the items on their menu) ! They are also incredibly accommodating regarding special instructions and allergies. The staff is... Visa hela »

Fantastisk mat. Efterrätten är kanske en av de bästa någonsin. Måste gå hit igen!!!

Fantastiskt god mat, smidigt att beställa och betala! Servicen var mycket bra, när en i sällskapet råkade dubbelbeställa så löstes det smidigt. Märkte inte av att det var så stort, mysigt ändå! Hit kommer jag gå igen!

Dyrt och obefintlig service. Trevlig miljö men det väger inte upp.

Extremt otrevligt bemötande med nonchalant personal som inte är servicemedveten över huvud taget. Jag beställde en hambrugare som jag bad om att få välstekt men får istället in en väldigt röd hamburgare. När jag ber personalen att steka på... Visa hela »

Underbar mycket prisvärd (199kr) söndagsbrunch med sallader, röror, såser, kyckling, burgare, rostbiff, omelett... mm. Dessertutbudet var inte så spännande, som drar ner betyget. Men klart VG.

Kritiken kan ha varit rätt i början men i så fall har man tagit till sig. Perfekt mat och stort urval både av mat och dryck. Hjälp med tekniken. Snabb service. Kanonpersonal och toppenservice. En lördagkväll!

Trevlig stämning för en lördagslunch, men tyvärr blev betyget så lågt tack vare en del missar från personal och tekniken. Konceptet bygger på att man gör sin beställning via inbyggda surfplattor i borden, man betjänar med andra ord sig sjä... Visa hela »

Mysigt och lätt att beställa

Jättegott och jättetrevlig pesonal

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Mat var anständigt, men menyn endast på Svenska? Sallad wrap mosig, oförmögen att linda. Få ditt kranvatten själv vid vatten station!

Sämst service i stockholm! Opersonligt och svårt till möjlighet att få hjälp att beställa vin, utan en specifik råvara i din maträtt etc.

När vi bad om hjälp trots att man ska beställa från ipaden så kunde inte servitrise... Visa hela »

Tyvärr, oxbringan var så seg att den gick i retur till köket. Under större delen av måltiden var brandlarmet igång och personalen var oförmögen att stänga av det. Det finns många andra restauranger som tar bättre hand om sina gäster.