Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Penny & Bill

0,0 • 0 recensioner
Penny & Bill

På Penny & Bill hittar du frukost, lunch och i princip allt annat du kan tänkas behöva för att släcka törsten eller mätta magen med under dagen. Du hittar dem i kontorshotellet G30 på Grev Turegaten – en lagom lugn gågata ett stenkast från Stureplan. På menyn hittar du allt från smörgåsar, frukostskålar, klassiska husmansrätter och fräscha måltider. Passar lika bra att köpa med sig, som att äta på plats.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

7 aug 2018 · Uppdaterad

Ingången är inte mycket för världen, men tar man sig väl in får man minst sagt en trevlig upplevelse. Härlig inredning och stil. Bra drinkar som kombineras med god mat - kul koncept! Maten är bättre och roligare och godare än vad det ser ut som på... Visa hela »

13 mar 2017

Testade deras drinkar och herre vad bra de var.

20 mar 2017

Bara varit inne en snabbis på en drink men den kändes väl genomtänkt. Kul koncept.

15 mar 2017

Var här en kortis här om veckan, riktigt goda drinkar, bra mat och kul koncept. Hög standard på servicen vilket givetvis höjer helhetsupplevelsen. Kan tycka att det var aaaningens pricy för mängden mat man fick, men kommer absolut komma tillbaka!