Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang W by Wijnjas

4,2
5 betyg
Redigera Restaurang W by Wijnjas

I en källare på Kungsholmen huserar Restaurang W by Wijnjas, en anrik restaurang där det serveras mängder av ost och mat i rustik och mysig miljö. Här kan man givetvis även göra en djupdykning i vinets värld och samla vänner och kollegor till fester och konferenser. Eller varför inte fira afterwork i vinbaren?

Restaurang W by Wijnjas har funnits sedan 1979, men har tidigare gått under namnet Wijnjas Ost & Vinkällare. Miljön går i klassiska tecken; här är det dov belysning, intimt och romantiskt. Men Wijnjas är inte bara restaurangen för det romantiska paret, här hittar man såväl vänner som företag som vill äta och dricka. Utbudet rymmer runt 900 viner inklusive 80 olika champagne, och mängder av ostar från stora delar av Europa. Här serveras rätter med många franska och italienska inslag, och för den som vill ha hela paketet erbjuds olika förkomponerade menyer med passande viner.

Wijnjas fungerar även bra för större sällskap, privata som företag. I vinkällaren finns många gömda utrymmen och chambre separéer för grupper på 10 till 80 personer där man kan skräddarsy fester, middagar och konferenser. Här kan man kombinera middag med aktiviteter, såsom att lösa en mordgåta tillsammans. På tisdagar serveras "kvällsbrunch" - en specialmeny med klassiska brunchrätter i tapasformat. På onsdagar och fredagar arrangeras afterwork med ost, vin och öl i baren; ett bra tillfälle för den som vill bli guidad genom smakerna.

Under varmare månader kan man skippa mörkret i källaren och sätta sig på innergården, där Wijnjas uteservering huserar. Passa på att haffa en soffa eller ett litet bord och kombinera vin med mat i solen.

Se även Wijnjas Grosshandel

Användarbilder på Restaurang W by Wijnjas Visa alla

  • Lägg till bild
  • Anklår med spetskål, tryffelbrie och ostronskivling – Bild från Restaurang W by Wijnjas av Caroline S.
  • Hallonsorbet  maränger och rostad sockerkaka – Bild från Restaurang W by Wijnjas av Caroline S.
  • Bild från Restaurang W by Wijnjas av Caroline S.
  • Bild från Restaurang W by Wijnjas av Katarina D.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 okt 2018

Vin-opedija; personalen kan allt och lite till gällande viner. Passionen och kunskapen finns där, de håller nästan en mini föreläsning för varje vinsort du undrar över. Total inlevelse och det är en fröjd att få denna lyxiga uppmärksamhet... Visa hela »

Listad i: Uteservering
26 jun 2022

Jättemysig restaurang med god, prisvärd mat och många goda champagner!

18 jun 2021

Lokalen en trappa ner är murrig och lite mörk, tänk sval vinkällare. En servitör springer runt och försöker hinna med samtliga bord men känslan är kvalitet. Vi beställde båda in anklår med spetskål och bad servitören välja... Visa hela »

5 feb 2022

1 aug 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.