Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurant Cassi

3,8
5 betyg
Redigera Restaurant Cassi
Restaurant Cassi

Restaurant Cassi är en fransk restaurang uppe på Östermalm, vid Karlaplan. Här har du en bred meny att välja från, med mycket kött. Menyn har sett likadan ut i många år och Cassi har legat där de ligger ända sedan sextiotalet. Maten serveras på bricka över disken, och det fungerar riktigt bra. Publiken varierar sig från turrturrduvor och kompisgäng, till affärsmän och skolbarn.

Användarbilder på Restaurant Cassi Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
19 jun 2018

Gammalt och charmigt eller gammalt och risigt? Hårfin gräns. Det går i all fall inte att neka till att en steak minute med pompa och bea på Cassi är sjukt gott. Bearnaisen och pommesen är bland stans absolut bästa. Här beställer direkt av kocken och be... Visa hela »

12 jul 2016

Som en bricklunch på ett ålderdomshem. Maten är ok men miljön har lite mer att önska.

23 sep 2017

Det här är ett institut jag gillar att besöka för att det känns som att man färdats bakåt i tiden. Maten är okej, lokalen är farchinerande, services är nästan obefintlig (man tar sin bricka och ställer sig i kö) och det är faktis... Visa hela »

26 maj 2015

Cassi är en riktig klassiker. Har ätit här mer än jag kan komma ihåg och går alltid därifrån proppmätt och nöjd. Inredningen är kvar sen 70-talet vilket innebär en liten tidsresa till röda heltäckningsmattor och fula dukar men... Visa hela »

6 dec 2016

Cassi är hemma. På Östermalm. God och mkt prisvärd mat. Avslappnad och skön miljö. Vänlig och tillmötesgående ägare och personal. Hemma.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.