Texten har översatts automatiskt.
Visa original »
Faktiskt skapat ett konto bara för att granska detta en enda instans. Jag brukar inte granska restauranger - men hey - var är recensioner? Restaurangen var full idag - och fortfarande finns det mycket lite surr runt den. Jag blev tack och lov informerad av en av mina vänner som besökte här i oktober från Frankrike. Personalen sa att de fick runt 80-100 bokningar varje dag och jag kan förstå varför. Jag hade tur - de blir ringmärkta på som ingen tid. Nog om "varför finns det inte en buzz runt detta" - till maten. Oh boy! Började med en Escargot tallrik. Stekt perfekt och smakar precis som i Frankrike, om inte bättre. Potatiskroketten - wow. Aldrig haft något så här bra och jag vet inte hur de gör det. Den krispighet är värt att dö för. Smakade helgen menyn Moët Gazpacho. Moët är min favorit och den här saken gnistrade. Smaken var balanserad så bra. Jag har varit på Frantzén men det är bättre att vara ärlig! Det gick inte att hitta ett enda fel. Inte i efterrätten heller. The Miracle Pannacotta - Något nytt och spännande för säker. Jag älskar också hur Eric signerar varje kvitto för att visa att han är stolt. Och det är värt det. Jag har varit i Stockholm och ätit på många exklusiva restauranger men hey, det här är långt bäst. Jag förstår inte varför tidningar inte har skrivit om det eller det finns inget ord på gatan - det är fullt! Men du var tvungen att följa exakta instruktioner från bokningshanteraren (som var mycket vänlig förresten). Ingången är inte tydligt visad men när du hittar den är interiören fantastisk.
Faktiskt skapat ett konto bara för att granska detta en enda instans. Jag brukar inte granska restauranger - men hey - var är recensioner? Restaurangen var full idag - och fortfarande finns det mycket lite surr runt den. Jag blev tack och lov informerad av en av mina vänner s...
Visa hela »