Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurant Excellence

4,7
3 recensioner

Restaurant Excellence

4,7
3 recensioner
Restaurant Excellence

Lyxkrog som ligger vackert belägen intill Lijleholmskajen. Här serveras bland annat den exklusiva Kobe-biffen, men du hittar även ett rikt dryckesutbud på Restaurant Excellence. Kockarna är norpade från Guide Michelin-restauranger som La Tour des Vents, Saïdoune och Le Oui. Bokningar måste göras minst 48 timmar i förväg och restaurangens klädkod är välvårdade finkläder.

Användarbilder på Restaurant Excellence

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 apr 2019

Gillade upplevelsen och älskade maten, men var medveten om att notan lätt blir stor. Plånboken blev rätt tom på trerätters, men maten var ju värd sitt pris. Dom sa ju det på hemsidan att man måste ha en viss stil och klass och även pengar fö... Visa hela »

19 mar 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Faktiskt skapat ett konto bara för att granska detta en enda instans. Jag brukar inte granska restauranger - men hey - var är recensioner?

Restaurangen var full idag - och fortfarande finns det mycket lite surr runt den. Jag blev tack och lov informerad av en av mina vänner s... Visa hela »

13 apr 2019

Sjuuuukt braaa! Var där igår fredag och käkade en brilliant gazpacho - godaste i Stockholm just nu! Fantastiskt välkomnande och underbar dryckesmeny. Men det är sjukt svårt att få bord där, dom skrev upp mig på väntelistan men den var jäklig... Visa hela »