Restaurant Sheraton

inga betyg
$$$
Skandinavisk restaurang
Cocktailbar
Hemsida
Instagram
Sheraton
inga betyg
Hemsida
Instagram
Sheraton i en mening: Modern skandinavisk restaurang inhyst i Sheraton Hotel
Kort om maten: Kreativa rätter med råvaror i säsong och grönsaker i fokus

Inhyst i Sheraton Hotel i centrala Stockholm, med utsikt över Mälaren, Gamla stan och Stadshuset, hittar man hotellets restaurang och bar. Här serveras skandinaviska rätter i modern tappning, tillagade med utvalda råvaror. Det går även att slå sig ner för en drink och lite tilltugg efter jobbet.

Restaurangen
Det centrala läget, närheten till olika färdmedel och den gemytliga atmosfären gör Sheraton till en mötesplats för både hotellgäster och andra besökare mitt i city. Med vita dukar och sober interiör välkomnar restaurangen såväl affärsfolk som kompisgäng, par och familjer till att äta med utsikt över Stockholms vatten.

Menyn som presenteras i restaurangen består av kreativa anrättningar med klassiska smaker i nya kombinationer. Fokus för maten ligger på grönsaker som antingen får sällskap av kött, fågel eller fisk från utvalda producenter, eller serveras helt vegetariskt. Bakom menyn står köksmästaren Pontus Wellén, som låter årstidens skiftningar och stundens inspiration styra rätterna.

Som den hotellrestaurang man är dukar man förstås varje morgon upp en lyxig frukostbuffé.

Baren
I anslutning till restaurangen ligger baren, där det skakas klassiska cocktails med en egen twist. Här erbjuds även utvalda viner och alkoholfria alternativ, samt en meny med tilltugg. Till baren kommer folk från stans alla hörn för att fira afterwork med vänner och kollegor i en livfull miljö, eller för att ta en drink före maten.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Sheraton Användarbilder

Recensioner av Sheraton

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Restaurant Sheraton!