Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Shanti Classic

2,0
7 betyg
Redigera Shanti Classic

Användarbilder på Shanti Classic Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 nov 2015

Plockade med mig mat hem härifrån. Sjukt trevlig personal och nog det godaste nan brödet (den söta varianten så klart) jag ätit!

8 maj 2016

Jag bor i Skanstull och detta är lätt valet av indiskt när jag ska ta nåt i närheten. Smakrik Butter Tikka Masala och inte så tomatig, som den är på många ställen. Naan riktigt fluffiga och goda!

2 mar 2017

När jag var där var servicen inte särskilt bra och tråkigt kryddad mat. Annars var det jag som gick in med för höga förhoppningar baserad på andra Shanti restauranger. Kommer ge en chans till, alla kan ha en dålig dag.

12 nov 2019

Värdelös! Undvik att boka! Otrevligt personal, små
Portioner

7 jan 2019

Översätt till svenska »

what a fall... once one of the best indian rest in stockholm...these days not ..they can't even give you mango chutney as a side order for lunch even if you say you'll pay for it... not until 3pm... wtf... don't go there it's a waste of time...

5 feb 2020

Jag har aldrig någonsin fått så dålig service som igår på Shanti Classic. Var det för att vi bokade ett specialerbjudande via Book a table? Vi vet inte men det var direkt avskräckande.

8 jan 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.