Shanti Classic

2,3
9 betyg
$$
Restaurang
Shanti
2,3
9 betyg

Shanti är en kvalitativ indisk budgetrestaurang på Söder. Två gånger har de blivit nominerade till Gulddraken för bästa budgetrestaurang i Stockholm. Här serveras traditionell indisk husmanskost.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Shanti Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,3
9
Google-logo
Google
4,0
954

Recensioner av Shanti

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

En stor besvikelse. Vi hade sett fram emot att äta fredags-middag på Shanti efter många år och goda minnen! Men det var mer än trångt och stökigt utan charm. Hämtmat langades i samma trånga lokaler.
Maten fick inte plats på vårt mini...

Plockade med mig mat hem härifrån. Sjukt trevlig personal och nog det godaste nan brödet (den söta varianten så klart) jag ätit!

Jag bor i Skanstull och detta är lätt valet av indiskt när jag ska ta nåt i närheten. Smakrik Butter Tikka Masala och inte så tomatig, som den är på många ställen. Naan riktigt fluffiga och goda!

När jag var där var servicen inte särskilt bra och tråkigt kryddad mat. Annars var det jag som gick in med för höga förhoppningar baserad på andra Shanti restauranger. Kommer ge en chans till, alla kan ha en dålig dag.

Värdelös! Undvik att boka! Otrevligt personal, små
Portioner

what a fall... once one of the best indian rest in stockholm...these days not ..they can't even give you mango chutney as a side order for lunch even if you say you'll pay for it... not until 3pm... wtf... don't go there it's a waste of time...

Jag har aldrig någonsin fått så dålig service som igår på Shanti Classic. Var det för att vi bokade ett specialerbjudande via Book a table? Vi vet inte men det var direkt avskräckande.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,3
9
Google-logo
Google
4,0
954

Representerar du Shanti Classic?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Shanti Classic?

På Shanti Classic serveras bland annat:

  • Vegetariskt
  • Indiskt
  • Stark mat

Vad kostar det att äta på Shanti Classic?

Shanti Classic ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Shanti Classic vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Shanti Classic har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Kan man beställa take away från Shanti Classic?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Shanti. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar Shanti Classic lunch?

Ja, Shanti har lunchserveringar.

Var ligger Shanti Classic?

Shanti Classic ligger på Katarina Bangatan 58, 116 39, Södermalm, Skanstull. I närheten ligger Vitabergsparken. Närmsta tunnelbana är Skanstull (ca 500m).