Sin Ramen

3,8
19 betyg
$$$
Ramenrestaurang
Cocktailbar
Sin Ramen
3,8
19 betyg

På Tokyo-influerade Sin Ramen mitt i city kan du sörpla ramen med hemgjorda nudlar och mötas upp i baren för lite sake. Allt görs från grunden – buljongen, nudlarna (gjorda på vetemjöl, salt och vatten) – och alla råvaror är noggrant utvalda för att tillsammans skapa en perfekt smakupplevelse.

Sin Ramen öppnade våren 2022 och drivs av fyra vänner med en stark passion för mat och resor. Efter pandemin bestämde de sig för att fullfölja sin dröm och öppna en restaurang med fokus på nudlar och goda smaker. De ägnade många timmar åt att experimentera fram olika smaker som nu finns på menyn. Förutom just ramen har de även satsat på att servera de bästa asiatiska drinkarna i baren, inte minst med sake.

Hantverk är något som de stoltserar med på Sin Ramen. Varje skål och varje glas ska ta sin tid. Allt är noggrant genomtänkt och utformat. Är man absolut inte sugen på ramen, men har hamnat här ändå, finns det även bao och gyoza samt olika tillbehör på menyn.

Att stiga in i lokalen är som att kliva på ett flyg och landa på Tokyos gator, med dämpad belysning och färgglad interiör med väggmålningar, växter och träinslag. Vid entrén intill baren står ett gammalt arkadspel och restaurangen pryds av en trappa som leder upp till övervåningen.

Här går det även att få sin ramen som take away. Då får du med buljongen separat, så att du kan hälla upp den när det är dags att äta – så slipper maten bli soggig. Genomtänkt, som sagt.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
19
Google-logo
Google
4,4
696

Recensioner av Sin Ramen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Äntligen tog jag mig till omtalade Sin Ramen!

Vi dök in på drop-in och fick plats i baren - älskar att sitta i baren och kunna spana in när de tillagar maten!

Vi åt ramen (så klart!) och deras KFC. Mycket nöjd med allt!

Trevlig...

Bara varit här en gång och testat en donburi. Den var bra. Kommer återkomma för ramen!

Regerande ramen-favorit!
Tog Pride, aka deras veganska alternativ, och adderade sojamarinerat ägg. Älskar hur tjock och umamig buljongen är!! Noll vattnigt/blaskigt, utan massa massa smak och djup.
Nudlarna är Sin’s hemgjorda, så tuggiga och goda. Alla toppi...

På Sin Ramen är stämningen på topp. Det är lite stimmigt och vill man drömma bort sig lite så kan man lätt låtsas att man är i Tokyo.

Jag var här på lunchen. Det är mycket folk och det tog rätt lång tid att få...

Provat ramen - gillade de lite tunnare nudlarna. Nästa besök blir fried chicken-rätterna. Härligt ställe. Kul med lite annan öl, även om det snabbt blir pricy

Två besök in och fortfarande lika nöjd. Otrolig mat, personal och miljö. Gå hit bara

Jag var här och åt lunch en tisdag. Det var ganska mycket folk men vi lyckades ändå få bord utan att boka i förväg. Det ligger en trappa ned i en lokal som är ganska mörkt inredd, vilket gör det väldigt mysigt!

Man beställer oc...

Läcker miljö och inredning. Känns som en bar i Tokyo. Maten var väldigt bra och inte för hög ljudvolym i lokalen. Kanske lite ung och slarvig personal, men absolut värt ett besök.

Listad i: Stockholm

Best ramen in town so far. Sitting by the bar is also very satisfying to see how the ramen bowls come together.

Listad i: Great lunch

Go atmosfär och god ramen! Extra trevligt att äta vid bardisken!

Häftig lokal och goda snacks som den friterade kycklingen men deras Ramen har betydligt mer att önska, blaskig och smaklös trots att den kallas "Spicy Miso".

Nog den bästa ramen i Stockholm. Riktig bra med egengjorda nudlar och smarriga smårätter. Testa Korean Fried chicken, den är grym! Även mycket goda drinkar. Den häftiga lokalen är också ett stort plus.

En av de bästa ramen i stockholm! Åt vegansk ramen och spicy edamame bönor. Trevlig personal och mysig miljö. Kommer definitivt äta där igen :)

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

So... I don't know what was up with Sin ramen, if they're very bad at their job, choosing costumer to be nice to or that ALL the STAFF just had a bad day at the same time...!? But here's what happened.
Me and my friends went to Sin ramen, we were told that the waiting time was abo...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
19
Google-logo
Google
4,4
696

Representerar du Sin Ramen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Sin Ramen?

På Sin Ramen serveras bland annat:

  • Asiatiskt
  • Vegetariskt
  • Ramen
  • Japanskt

Vad kostar det att äta på Sin Ramen?

Sin Ramen ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av bar är Sin Ramen?

Vi har klassificerat Sin Ramen som:

  • Cocktailbar

Har Sin Ramen vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Sin Ramen har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Serverar Sin Ramen lunch?

Ja, Sin Ramen har lunchserveringar.

Var ligger Sin Ramen?

Sin Ramen ligger på Jakobsbergsgatan 23, 111 44, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 250m).