Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sin Ramen

3,7
13 betyg
Redigera Sin Ramen

På Tokyo-influerade Sin Ramen mitt i city kan du sörpla ramen med hemgjorda nudlar och mötas upp i baren för lite sake. Allt görs från grunden – buljongen, nudlarna (gjorda på vetemjöl, salt och vatten) – och alla råvaror är noggrant utvalda för att tillsammans skapa en perfekt smakupplevelse.

Sin Ramen öppnade våren 2022 och drivs av fyra vänner med en stark passion för mat och resor. Efter pandemin bestämde de sig för att fullfölja sin dröm och öppna en restaurang med fokus på nudlar och goda smaker. De ägnade många timmar åt att experimentera fram olika smaker som nu finns på menyn. Förutom just ramen har de även satsat på att servera de bästa asiatiska drinkarna i baren, inte minst med sake.

Hantverk är något som de stoltserar med på Sin Ramen. Varje skål och varje glas ska ta sin tid. Allt är noggrant genomtänkt och utformat. Är man absolut inte sugen på ramen, men har hamnat här ändå, finns det även bao och gyoza samt olika tillbehör på menyn.

Att stiga in i lokalen är som att kliva på ett flyg och landa på Tokyos gator, med dämpad belysning och färgglad interiör med väggmålningar, växter och träinslag. Vid entrén intill baren står ett gammalt arkadspel och restaurangen pryds av en trappa som leder upp till övervåningen.

Här går det även att få sin ramen som take away. Då får du med buljongen separat, så att du kan hälla upp den när det är dags att äta – så slipper maten bli soggig. Genomtänkt, som sagt.

Användarbilder på Sin Ramen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sin Ramen av These S.
  • Bild från Sin Ramen av These S.
  • Bild från Sin Ramen av These S.
  • Bild från Sin Ramen av These S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 maj 2022

Provat ramen - gillade de lite tunnare nudlarna. Nästa besök blir fried chicken-rätterna. Härligt ställe. Kul med lite annan öl, även om det snabbt blir pricy

16 okt 2022

Två besök in och fortfarande lika nöjd. Otrolig mat, personal och miljö. Gå hit bara

25 jan 2023

Översätt till svenska »

Best ramen in town so far. Sitting by the bar is also very satisfying to see how the ramen bowls come together.

5 sep 2022

Häftig lokal och goda snacks som den friterade kycklingen men deras Ramen har betydligt mer att önska, blaskig och smaklös trots att den kallas "Spicy Miso".

22 apr 2022

Nog den bästa ramen i Stockholm. Riktig bra med egengjorda nudlar och smarriga smårätter. Testa Korean Fried chicken, den är grym! Även mycket goda drinkar. Den häftiga lokalen är också ett stort plus.

30 jan 2023

Go atmosfär och god ramen! Extra trevligt att äta vid bardisken!

11 jul 2022

En av de bästa ramen i stockholm! Åt vegansk ramen och spicy edamame bönor. Trevlig personal och mysig miljö. Kommer definitivt äta där igen :)

24 maj 2022

So... I don't know what was up with Sin ramen, if they're very bad at their job, choosing costumer to be nice to or that ALL the STAFF just had a bad day at the same time...!? But here's what happened.
Me and my friends went to Sin ramen, we were told that the waiting time was abo... Visa hela »

31 maj 2022

11 sep 2022

10 jan 2023

18 maj 2022

13 maj 2022