Tabbouli City

3,5
4 betyg
$$$
Libanesisk restaurang
Tabbouli
3,5
4 betyg

På Tabbouli frossar man i libanesisk mat. Smakrikt, intimt och bra service är ord som ofta kommer på tal när man besöker denna lilla kvarterskrog. Här vill man erbjuda en helhetsupplevelse.

Det är svårt att inte gilla libanesisk mat. Tabbouli är ett omtyckt alternativ för den som är sugen på meze, libanesiska smårätter. Här består menyn av allt från hummus till grillspett och hela avsmakningsmenyer med lite av varje. Även vinlistan har libanesiska drag för att matcha maten. 

Det är inte bara de libanesiska smakerna som står i fokus för Tabbouli. Tanken är nämligen att man ska få en helhetsupplevelse på restaurangen. Miljön går i samma libanesiska stil, med snirkliga detaljer, röda väggar, förgyllda ramar, maffiga takkronor, mönstrat golv och mysbelysning.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Tabbouli Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
4

Recensioner av Tabbouli

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Besökte för 1:a ggn restaurangen med höga förhoppningar efter rekommendationer av vänner. De libanesiska köket är nytt för mig och med nyfikenhet var de dags. Bra mat och grym Service. Där kände vi Oas verkligen välkomna! Kanske ett återbe...

Mysig miljö och fint bemötande av personal. Maten smakar för mycket av samma smaker. Mest vinäger. Bokade för ett större sällskap och fast meny. Hutlösa priser.

Lysande, Bra och rapp service, Skynda hit!!

Så tycker pressen

DN Krogkommissionen

· 4 av 5 · 2008-03-17

“De efterföljande grilltallrikarna med lammspett, lammkotletter och kyckling är så där bra som många drömmer om inför den stundande grillsemestern.”

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
4

Representerar du Tabbouli City?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Tabbouli City?

Tabbouli City ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Tabbouli City?

På Tabbouli City serveras bland annat:

  • Libanesiskt

Vilken typ av stämning är det på Tabbouli City?

Vi skulle beskriva stämningen på Tabbouli City som mysig och lite lugnare.

Kan man beställa take away från Tabbouli City?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Tabbouli. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Tabbouli City?

Tabbouli City ligger på Regeringsgatan 70, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 250m).