Tabbouli City

3,5
4 betyg
Redigera Tabbouli City

På Tabbouli frossar man i libanesisk mat. Smakrikt, intimt och bra service är ord som ofta kommer på tal när man besöker denna lilla kvarterskrog. Här vill man erbjuda en helhetsupplevelse.

Det är svårt att inte gilla libanesisk mat. Tabbouli är ett omtyckt alternativ för den som är sugen på meze, libanesiska smårätter. Här består menyn av allt från hummus till grillspett och hela avsmakningsmenyer med lite av varje. Även vinlistan har libanesiska drag för att matcha maten. På Tabbouli i city serveras även en lunchbuffé på dagarna till ett hyggligt pris.

Det är inte bara de libanesiska smakerna som står i fokus för Tabbouli. Tanken är nämligen att man ska få en helhetsupplevelse på restaurangen. Miljön går i samma libanesiska stil, med snirkliga detaljer, röda väggar, förgyllda ramar, maffiga takkronor, mönstrat golv och mysbelysning.

Se även Tabbouli Kungsholmen, Tabbouli Södermalm, Tabbouli Djurgården

Användarbilder på Tabbouli City Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 nov 2022

Besökte för 1:a ggn restaurangen med höga förhoppningar efter rekommendationer av vänner. De libanesiska köket är nytt för mig och med nyfikenhet var de dags. Bra mat och grym Service. Där kände vi Oas verkligen välkomna! Kanske ett återbe... Visa hela »

24 jul 2022

Mysig miljö och fint bemötande av personal. Maten smakar för mycket av samma smaker. Mest vinäger. Bokade för ett större sällskap och fast meny. Hutlösa priser.

24 jan 2017

Lysande, Bra och rapp service, Skynda hit!!

25 mar 2023

Så tycker pressen

4 av 5 · DN Krogkommissionen · 2008-03-17

“De efterföljande grilltallrikarna med lammspett, lammkotletter och kyckling är så där bra som många drömmer om inför den stundande grillsemestern.”