Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tabbouli City

5,0
1 recension
Redigera Tabbouli City

Tabbouli City

5,0
1 recension
Redigera Tabbouli City
Tabbouli City

På Tabbouli frossar man i libanesisk mat. Smakrikt, intimt och bra service är ord som ofta kommer på tal när man besöker denna lilla kvarterskrog. Här vill man erbjuda en helhetsupplevelse.

Det är svårt att inte gilla libanesisk mat. Tabbouli är ett omtyckt alternativ för den som är sugen på meze, libanesiska smårätter. Här består menyn av allt från hummus till grillspett och hela avsmakningsmenyer med lite av varje. Även vinlistan har libanesiska drag för att matcha maten. På Tabbouli i city serveras även en lunchbuffé på dagarna till ett hyggligt pris.

Det är inte bara de libanesiska smakerna som står i fokus för Tabbouli. Tanken är nämligen att man ska få en helhetsupplevelse på restaurangen. Miljön går i samma libanesiska stil, med snirkliga detaljer, röda väggar, förgyllda ramar, maffiga takkronor, mönstrat golv och mysbelysning.

Se även Tabbouli Kungsholmen, Tabbouli Södermalm

Användarbilder på Tabbouli City

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 jan 2017

Lysande, Bra och rapp service, Skynda hit!!

Så tycker pressen

4 av 5 · DN Krogkommissionen · 2008-03-17

“De efterföljande grilltallrikarna med lammspett, lammkotletter och kyckling är så där bra som många drömmer om inför den stundande grillsemestern.”