Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tabbouli Kungsholmen

4,0 • 3 recensioner
Tabbouli Kungsholmen

På Tabbouli frossar man i libanesisk mat. Smakrikt, intimt och bra service är ord som ofta kommer på tal när man besöker denna lilla kvarterskrog. Här vill man erbjuda en helhetsupplevelse.

Det är svårt att inte gilla libanesisk mat. Tabbouli är ett omtyckt alternativ för den som är sugen på meze, libanesiska smårätter. Här består menyn av allt från hummus till grillspett och hela avsmakningsmenyer med lite av varje. Även vinlistan har libanesiska drag för att matcha maten.

Det är inte bara de libanesiska smakerna och den genuina matlagningen som står i fokus för Tabbouli. Tanken är nämligen att man ska få en helhetsupplevelse på restaurangen. Miljön går i samma libanesiska stil, med snirkliga detaljer, röda väggar, förgyllda ramar och mysbelysning.

Se även Tabbouli Södermalm, Tabbouli City

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 maj 2018

Väldigt trevligt besök. Personalen är toppen och maten är väldigt gott.

23 mar 2018

Sådan mat som man får i Libanon, Dubai eller Oman. Gott och rikligt. Har man otur får man en pall utan ryggstöd. Det drar ner.

26 apr 2018

Om du älskar smårätter och att dela på massor av mat är detta rätt ställe! Underbara smaker och du går härifrån mätt och glad!

Så tycker pressen

4 av 5 · DN Krogkommissionen · 2008-03-17

“De efterföljande grilltallrikarna med lammspett, lammkotletter och kyckling är så där bra som många drömmer om inför den stundande grillsemestern.”