Tengu

Top 100
4,6
16 betyg
Restaurang
Hemsida
Instagram
Tengu
4,6
16 betyg
Hemsida
Instagram

Japan-influerad kusin till Café Nizza, Babette och Schmaltz. Här kan man äta ramen till lunch och även andra japanska rätter till middag.

Föreslå ändringar

Recensioner av Tengu

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 feb 2022 · Uppdaterad

Coolt ställe. Ramen levde upp till förväntningarna, riktigt bra. Kanske bäst i stan. Älskar att man kan ta en halv ramen, så man kan köra några av deras grymma smårätter innan.

24 feb 2023

Avskalad och enkel lokal men ger ändå ett välkomnande intryck. Ganska få sittplatser och ofta mycket folk vilken get en härlig vibe. Vi satt i baren när vi var där och har ni läst tidigare recensioner från mig så vet ni att det är en favorit... Visa hela »

6 mar 2023

Måste gå emot strömmen här tyvärr, för mitt besök på Tengu lämnade en del att önska.

Fick bra feeling direkt när jag kom in - nice lokal, jättetrevlig tjej som hälsade oss välkomna, inbjudande meny. Vill inte kalla de... Visa hela »

14 feb 2023

Trodde inte jag gillade ramen tills jag gick hit!! Alltid tyckt det smakar mediokert men på detta ställe exploderar smakerna i munnen.
Supertrevligt och avslappnat ställe.

Listad i: Lunch i Vasastan
12 feb 2023 · Uppdaterad

Älskar konceptet att man kan ta en halv ramen och kombinera med smårätter.
Ramen är dessutom en av de bättre jag ätit - konkurrerar med Totemo om första platsen. Gillar allt annat med detta ställe också, lokalen, servicen, stämningen osv.

8 jan 2023

En av dem godaste ramen jag ätit! Fin lokal men lite slapp service. Missa inte picklesen!

31 aug 2023

Absolut en favorit, skadar inte heller att vi är grannar så blir ganska många besök i månaden :) Skadar inte heller att det är bästa ägarna som har alla bra restauranger! 100% känsla på dem!
Bäst ramen i stan har Tengu, punkt slut. Men d... Visa hela »

27 maj 2022

Besökte Tengu för 1,5 månad sedan.
Trevlig personal, bra välkomnande, luftig lokal. Ingen omedelbar känsla av stress som lätt kan infinna sig på mindre ramenställen med högt tryck.

Mycket roligt att menyn är ganska bred, finns en hel d... Visa hela »

11 feb 2022

Ett nytt ramenställe - med de bästa nudlarna! Avskalad inredning och öppet mot köket så man kan se arbetet bakom rätterna. Vi satt i baren och fick bra service och kunde se när de skapade alla goda rätter. Doftar underbart! Vi provade två ramen; spicy m... Visa hela »

15 feb 2023

Bästa ramen i stan; grym mat, service och musik!

27 dec 2022
2 mar 2022
Listad i: Favoriter
19 jan 2023
4 maj 2022
9 feb 2022
1 apr 2022