Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Urban Deli Sveavägen

2,9 • 11 recensioner
Urban Deli Sveavägen

I närheten av Hötorget hittar du Urban Delis tredje upplaga; en öppen mötesplats på 2 200 kvadrat med matbutik, saluhall, café (MRKT), restaurang, bar och en stor takterrass för sommarhäng. Här kan man äta och umgås från tidig morgon till sen kväll, samt checka in på Hotel With som ligger en trappa ner. Konceptet rymmer även matlagningsstudio, catering och fest- och konferenslokaler.

Restaurangen
Urban Delis restaurang håller öppet hela dagen och inleder morgnarna tidigt med en dignande frukostbuffé. Därefter serveras lunch och middag med mat från restaurangen och saluhallen, där du bland annat hittar skaldjur, charkuterier, ost och ostron. Restaurangen fungerar lika bra för ett lunchmöte som för en middag med kidsen eller en brunch i internationell tappning. För den som är sugen på ett glas finns det även gott om barhäng.

MRKT
MRKT är Urban Delis café som ligger precis innanför entrén på Sveavägen. En ljus mötesplats för alla som vill fika, äta, jobba eller ta en AW. Inled dagen med en hälsosam frulle, fika loss på kaffe och bakverk eller ta en matbit direkt från den intilliggande salladsbaren. AW och kvällshäng innebär ost- och charkbrickor, öl och vin, och det går även bra att bara slinka in för en nattmacka.

Matbutik och saluhall
Matbutiken, och den tillhörande saluhallen, ligger i anslutning till både restaurangen och MRKT och har det mesta i mat- och delikatessväg. Hyllorna är fyllda med många ekologiska produkter och hälsosamma livsmedel, och i kyldiskarna kan man plocka ihop allt från närodlade grönsaker till skaldjur, kött och färdigrätter samt juicer. Du hittar även färskt bröd från Urban Delis bageri att komplettera med.

UD 9th floor
Vill du ha utsikt över stan ska du besöka den stora takterrasen UD 9th floor som är öppen under sommarhalvåret. Här kan man bland annat ordna mingel och fester i skön parkmiljö.

Matstudio/catering/konferenslokal/festlokal
Utöver café, restaurang och matbutik erbjuder Urban Deli även en hemtrevlig matstudio, där man bland annat kan boka in mindre möten och matlagningskurser eller lite mer avskilda middagssittningar, samt catering och en stor lokal för fest, konferenser och möten.  

Hotel With
Urban Delis underjordiska hotell öppnade 2015 och erbjuder väldesignat boende under parollen ”Lean Luxury”, det vill säga smart, skönt, bekvämt och modernt. Ett annorlunda boende mitt i centrala stan som vänder sig till såväl affärsresenärer som småbarnsfamiljer och par som vill upptäcka stan.

Se även Urban Deli Nytorget, Urban Deli SicklaUrban Deli Åhléns City

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Titti J.

Jag har nyss varit på Urban Deli med tidigare kollegor. Det var god mat men usel service. Servitrisen meddelade oss näbbigt att vi skulle gå då ett annat sällskap bokat bordet (vi hade då suttit vid vårt bord i 1 tim 20 min och var utlovade 2 timmars sittning)... Visa hela »

Kristoffer R.

Bra deli, bra kök, bra café, bra bar. Det är stort och med många olika delar. Ofta mycket folk, servicen kan nångång ta tid på sig men överlag väldigt snabbt och tillmötesgående i alla diskarna eller på golvet. Dagens/veckans lunch... Visa hela »

Christina N.

Denna rescension gäller endast delin/butiken men är ett grymt tillskott till området. Fräscha råvaror, hälso- och eko-inriktade produker och grymma färdiglagade-icke-ångestframkallande-rätter. O plus i kanten är att de har öppet till 01!

Charlotte E

Vi var där idag för att få en fin avslutning på helgen med våra gäster.

Det enda som var bra var konceptet. Dvs menyn och de val man kan göra. Servicen var inte i nivå med vad man förväntar sig. Att beställa gick bra, dryckerna anl... Visa hela »

Adam L.

Grymt tillskott på Sveavägen. Nice, stor, meny med alltifrån kött och fisk till skaldjur och massa annat. Helt okej priser. Tog en asiatisk råbiff som var väldigt god men har ätit ett par bättre. Till huvudrätt delade vi på dagens hängmö... Visa hela »

Alice S.

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Detta koncept har förlorat sin själ när flyttade ur Söder, jag gillade verkligen den första. Här är genomsnittliga i bästa.

Saga S.

Trevlig takterrass med vacker utsikt om än lite få sittplatser!

Christina K.

God mat, mycket dålig service. Fick vänta länge för att beställa. En av huvudrätterna "glömdes bort" och resten i sällskapet hade ätit klart när rätten till slut kom. Den serverades med orden "här var den". Ingen ursä... Visa hela »

Niklas L.

lite mat, och verkligen inget speciellt om man ser till priset du betalar.

Jesper K.

Grym stämning och fantastisk mat!!! Hade en suverän kväll från start till ett allt för tidigt slut ;)

Mikael

Trevligt med takterass. MEN synd att när vi kom dit direkt efter jobbet en solig dag hade ölen ölkranen gått sönder. Dom sa att dom höll på att lösa det så vi satt där i 1h o väntade. Sen sket dom i det och sålde bara svin dyra små... Visa hela »