Nordic Spa & Fitness

3,8
4 betyg
Skönhetssalong
Spa
Gym
Nordic Spa & Fitness
3,8
4 betyg

Grand Hôtels spa är en lyxig oas av välbefinnande och ro. Här anspelar man på det nordiska med närheten till naturen och en hållbar livsstil. Något som även speglas i granit från Grythyttan och kalksten från Gotland. Behandlingarna sträcker sig utbudet från svensk massage till besök hos en doktor i kinesisk medicin.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
4

Recensioner av Nordic Spa & Fitness

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Spa: Världsklass. Skåp, handdukar, badrock, tofflor och sånt ingår givetvis. Även badbyxor och träningskläder om man vill det. Spat är ganska litet, men när jag var där var inget folk, så det var perfekt. Fanns pool, bubbelpool, ångbas...

Det är såhär ett spa ska vara. Jag är egentligen inte en spaperson, har lite svårt att bara ligga och slappna av och vill gärna att det ska hända nått. Men det sagt så gillade jag verkligen Nordic spa.

Vi bodde på hotellet och då...

Överpriser, trångt och mörkt…

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
4

Representerar du Nordic Spa & Fitness?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Nordic Spa & Fitness?

Nordic Spa & Fitness ligger på Södra Blasieholmshamnen 8, 103 27, City, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Kungsträdgården (ca 200m).