Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Hambergs Fisk

4,0
5 betyg
Redigera Hambergs Fisk

Hambergs Fisk är Uppsalas sannolikt mest uppskattade fiskrestaurang. Sedan 1982 har man serverat fisk och skaldjur som importeras färskt direkt från Frankrike. Menyn och utbudet varierar med säsongerna men är alltid av utomordentlig kvalitet. Den sobert vitkaklade lokalen vid Fyristorg med ett knappt tjugotal platser blir snabbt full. Har man glömt att boka bord kan man alltid köpa hem något från delikatess- och fiskdisken längst in i restaurangen där man kan hitta allt från iransk kaviar till anklever och ett brett utbud av färsk fisk. Det som personalen inte känner till om fisk och skaldjur är knappast värt att veta.

Användarbilder på Hambergs Fisk Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hambergs Fisk av Cecilia S.
  • Bild från Hambergs Fisk av Cecilia S.
  • Bild från Hambergs Fisk av Cecilia S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 mar 2019

Bra mat men inget outstanding. Är man två och får ett av borden vid fönstret hamnar man på tok för nära de andra sällskapen. Blir mer ett längre community table.

22 aug 2018

Maten är fantastisk! Men tycker faktiskt att lokalen är ganska så tråkig, och det drar faktiskt ner upplevelsen en aning. Fortfarande värt ett besök, för matens skull, men vi tog oss snabbt vidare till en bar efteråt, för att komma åt en lite mer... Visa hela »

31 maj 2021

Gott och väldigt trevlig personal. En bra restaurang, men inget "extra".

31 aug 2017

Yummi fish and funny waiter! love this place.

9 maj 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.