Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Art of the mix

Nu på Söndag är den äntligen release för Art of the mix. En bok där bartenders tolkar årtal i Cointreaus historia i cocktails. Detta har varit ett fantastiskt roligt projekt, det är verkligen en ära att få vara en del av detta.
Under resans gång har vi fått möjlighet att blåsa våra egna unika glas ! (Typ det svåraste jag gjort, jag är så stolt! ) Vi har även fått träffa inspirerande kockar som lagat upp fantastisk mat med spännande smaker.

Varje bartender har sedan skapat varsin drink som tolkar ett år i Cointreaus historia. Dessa drinkar ska sedan åka på turne runt om i Sverige.

Nu på Söndag är alla varmt välkomna att prova våra drinkar.
Book releaseen är på Fotografiska i Stockholm klockan 19.00 - 22.00.

Välkomna!

Attanda eventet här.

Art of the mix

Skriv en kommentar