Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Negroni

Negroni sägs ha uppfunnits år 1919 på baren Casoni i Florens. Där stamgästen Greve Camillo Negroni bad bartendern att twista till hans favoritdrink Americano. Americano är en drink med campari, söt vermouth och sodavatten. Bartendern använde sig då av samma bas men bytte ut sodavattnet och ersatte med gin.
Cocktailen blev starkare men väldigt smakrik och balanserad.

Negroni är en väldigt enkel drink att blanda och passar väldigt bra innan maten. Drinken passar perfekt att förblanda och förvara i kylen. Bara att servera på is (behöver ej röras med is) med en fräsch garnityr.

Negroni

1 del Campari Bitter
1 del Söt Vermouth
1 del Gin
(1 del vatten om drinken ska förblandas och inte röras med is)

Rör Campari, Söt Vermouth och Gin med is i ca 15 sekunder
Sila upp i glas och tillsätt is
Garnera med Apelsinzest eller Apelsinskiva

Skriv en kommentar