Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
I got 99 problems, but a SCANDWICH ain't one

A vegan, a vegeterian and a carnivore walk into a bar. Alla tre beställer en macka, alla tre är mätta och belåtna, alla tre är överens om att smakerna sitter och ingen känner sig lurad eller utlämnad trots olika matval. Lyckligast är karnivoren eftersom denna kan äta alla tre mackor och har lite mer flexibilitet när det gäller urvalet men resultatet är alltid detsamma trots val, fantastiskt goda mackor.

Öppet tis-söndag 11:30 –(17)22:00

https://www.scandwich.se/

 

Så vad säger mina fem sinnen:

LUKT: ekologiska naturviner. Cava för 55 kr glaset.

SYN: Kvarterskrog. Fin, ljus och chill lokal med långbord och enstaka mindre bord. Fönstervägg. Tavlor med ironiskt innehåll. Hipster i kransen. Deras mackor är stora, speciellt på höjden, risk för lutande tornet i Midsommarkransen. Blandad klientel; barnfamiljer, kompisar

HÖRSEL: väljer man fel tidpunkt så kommer du bli döv av barnskrik och urusel ljudnivå. Är det halvfullt med gäster som kan bete sig så går det att njuta av sitt besök

SMAK: Fyra mackor, alla lika goda, smakrika och mättande. Finns för vegetarianen, veganen, kött- och fiskälskaren. Råvaror ändras efter säsong. Jag har smakat alla och kan inte välja vilken är min favorit. Smakbomb och bra kombo av råvaror och såser, allt är genomtänkt. Deras pommes är supergoda, icke fryspommes utan handskurna. Utöver dessa mackor finns en dessert och snacks- friterad chimcken. Bra utbud av dryck; fulöl, suröl, läsk, vin

KÄNSEL: bra , trevlig och avslappnad service. Atmosfären är totalt opretto. Bra för vardagshäng, lättsam date, brunch, quiz varje tisdag eller om du bara vill ha en jävligt god macka. Prisvänligt, om det är! För 200 kr får du macka, pommes och Cava. Prisvärt, hell yas

SJÄTTE SINNET: Smultronställe! Väl värt omvägen. Sedan väl i kransen har du en fantastisk utbud av retro butiker, Tellus biograf, svandammsparken mm Riktigt mysigt underskattat område

 

Skriv en kommentar