Två små svin

Först: älskar namnet. You had me at Schwein. En plånboksvänlig kvarterskrog är något ALLA behöver. Denna är utanför tullarna men så värt omvägen. Då jag har blandat sällskapskrets är det ett positivt tecken att vem jag än tagit hit så har de varit nöjda.

Se till att boka pga. Poppis

Öppet alla dagar 11:00-22:00

https://www.xn--tvsmsvin-b0ac.se/

 

Så vad säger mina fem sinnen:

 

LUKT: snaps och pepparot som svider till i näsan. Liten vinlista

HÖRSEL: skönt surrigt och livligt men bra ljudnivå trots stimmigheten. Det går att föra ett normalt samtal

SYN: Up-to date gammaldags ölhall , liten stämningsfull lokal, mörka toner i rummet, porslinet!  Här kommer du se både "grannen" i sina mjukiskläder till foodin som mer än gärna vallfärdar för att testa stället.
Uteserveringen är hur gullig som helst, drömmen

 

SMAK: Smakerna är inte groundbreaking och ingen hävdar att de återuppfunnit hjulet här, så inga OMG kulinariska trollerier MEN det är väldigt gott och bra tillagat. Lång meny med bara en massa olika smörrebröd. Danska rågbrödet är så god. Och vet du vad, det är stora portioner (börja med en och sedan kan du beställa in mer), mitt sällskap gjorde misstaget och tog in 2 st på en gång och allt jag kan säga är att dessa inte blev uppätna....för att lyckas göra det måste du vara svin (see what I did there) hungrig. BRA ölutbud, främst tjeckisk. På helgerna är god liten brunch buffé.

KÄNSEL: Ett ställe gjord för AWn; chill, avslappnat atmosfär, soft personal. Servicen är väldigt skön. Avslappnade, leende, närvarande. Hur mycket folk det än blir i lokalen känns det aldrig stressigt eller jobbigt, utan man får just den där känslan att vi alla är gamla stammisar som njuter av livet.

Prisvänligt och prisvärt. Behaglig matupplevelse utan att du går bankrutt. Så värt omvägen. Underbart ställe för ett avslappnat, okomplicerad och fröjdfull AW, middag eller bara ta en öl.


SJÄTTE SINNET: Smultronställe! Smorrebröd for the ppl. Jag känner mig så extremt nöjd och jag hade länge en sådan där mysig känsla inombords efter mitt besök. Just den känslan är bevis för mig att stället drivs av folk som har lagt ner kärlek och omtanke och älskar det de gör.

 

Skriv en kommentar

Best pork belly so far in town :)

Kommentera