Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Farang

Det finns ställen där maten är god, t.o.m håll käften jättegod, men jag är ändå inte helt övertygad om att det var den bästa måltiden i mitt liv. Speciellt när man har en avsmakningsmeny där vissa rätter lever inte upp medan andra var underbart galet gott.

Farang är ett sådant ställe. Även om det är lite pricy, hemskt ljudnivå och lite opersonlig inredning så kan jag absolut rekommendera stället, hell yes, det här vill du inte missa

Öppet sommartider: Tisdag-lördag 17:00-sent

farang

 

Så vad säger mina fem sinnen:

LUKT: -

SYN:  Lokalen är enorm, mörk, svart överallt med spotlight vid bordet precis ovanför maträtten (gotta getz those instapics). Cool industriell stil med trä, stål och betong och ger lite fabrik känsla. Baren är lite mer personlig. Maten är vackert upplagd med glada färger.

HÖRSEL: Katastrofalt hög ljudnivå som bara ökar mer och mer. Sitt i baren om du vill ha hörseln kvar. Va sa du?

SMAK: palett med sydostasiatisk fusion med bedårande smaker. Lite extra förkärlek till sötare smaksättning men det jämnar ut sig eventuellt.  Det finns tre avsmakningsmenyer (en vegetarisk) och så även a la carte. Det serveras väldigt mycket ris till alla rätter, som i sin tur får magen att svälla. Jag minns inte sist jag hade så ont i magen att jag ville dö. Mitt fel, helt klart, step away from the rice och njut av rätterna. Grymma cocktails

 

KÄNSEL: Rar och uppmärksam service. Jag skulle säga att det är en prisvärd avsmakningsmeny. Prisvänligt kanske det inte är men en blir garanterat mätt, får bra kvalitet och spännande matupplevelse.  Atmosfären är inte jätteromantisk, känns som man sitter i mitten av E4:an, mycket surr och folk. Bra för stora sällskap, kompisar, lyxigt avslappnat

SJÄTTE SINNET: Aldrig fel att rekommendera Farang, hittills ingen som blivit besviken.

Spicy Thai Brunch och Singha & Sliders After Work som händer då och då (håll utkik på FB)

Skriv en kommentar