Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vissa ställen fungerar bättre för middag och vissa för lunch. Tyvärr händer det lite för ofta att luncherna suger, är tråkiga och oinspirerande vilket tyvärr kan påverka ens omdöme om stället och det leder till att man inte blir sugen att testa middagen.

På Miss Voon är det tvärtom. Jag älskar luncherna här och miljön gör att det känns lyxigt. Det är lite pricy men en behaglig lunch som har inspirerande smaker och ger behaglig mättnad.

 

Öppettider: söndagar stängt. Sommarstängt 14/7  – 4/8

missvoon

 

Så vad säger mina fem sinnen:

LUKT: besökarnas dyra parfymer… här gäller det att ha en tjockare plånbok, speciellt för middagen.

SYN: inledningsvist en trevlig bardel som flyter in i en enorm svart-röd läckert, smakfull och inbjudande restaurangdel med dämpad belysning. Maten är som dekorativa färgklickar på vackert porslin.

SMAK: Inspirerande dagens lunch. På kvällen är det överprisade smårätter där det krävs 100 st för att bli mätt. Goda smaker, sashimin smälter i munnen. Smaklökarna överraskas av ljuvliga asian-europian smaker. Goda drinkar

HÖRSEL: behaglig ljudnivå. Trots att det är fullsatt kan man ha en intim konversation

KÄNSEL: less is more; i den bemärkelsen att det är minirätter till dyra priser. Känns inte prisvärt tyvärr. Lunchen absolut. Trevlig och proffsig service. Chic atmosfär och intimt även när det är fullt med folk, man känner att man har sin space. 

SJÄTTE SINNET: trots att det är en stereotypiskt Stockholms uthäng ställe så är det helt ok. När man väl betalar så får man i alla fall något för investeringen; om det är smakerna, att bli sedd eller bara trevlig utekväll får du avgöra

Skriv en kommentar