Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
NoFo Wine bar

Smultronställe! En plats som ger mig glädje, ro och lycka. Jag har ett par som jag älskar att återvända till och njuta av nuet. Det är därför alltid roligt när man hittar nya ställen att addera till sin lista.

NOFO har en uteservering som är värd epiteten smultronställe. Kliv in i något som känns som utomlands, möt en undangömd oas omringad av en byggnad från 1780-talet och känn historiens vingslag. Innan denna anläggning blev nuvarande Nofo hotel och vinbar så har det varit tidigare varit ett bryggeri, bostäder och sjukhus bl.a

 

Öppet: mån -sön (pizza söndag) från 15:00

nofohotel

 

Så vad säger mina fem sinnen:

LUKT: fint utbud av viner, fokus på ekologiska och europeiska. Lokal producerad öl

SYN: undangömd i en gränd stöter man på den gulligaste uteserveringen, man vill fånga in allt i sin egen snöglob. Bord, barbord, hängmatta. Inredningen i restaurangen är dekadent, quirky och mysigt. Mörkbelagt.

SMAK: snacks, pizza och mellanrätter med drag av medelhavet.  Bra kvalitet  och prima kombinationer av kryddor och råvaror. Innovativa med smaksättningen vilket är kul eftersom man får lite annorlunda tapas. Kreativa vegetariska rätter

HÖRSEL: well, på uteserveringen är det lugnt. Lågt brus av kroggäster och då detta är en innergård så förskonas man ljud från gatan

KÄNSEL: utomlands. Undangömd pärla. Rogivande och zen. Trevlig men långsam service (pga. underbemanning). Prisvänligt och prisvärt. Ta med en kompis eller två, din partner eller bara en bok och njut.

SJÄTTE SINNET: jag vill behålla hemligheten för mig själv men samtidigt tycker jag att Nofo förtjänar att hyllas. Man märker att de har kul i köket och är man gäst på hotellet är det drömmigt att ha denna uteservering

Skriv en kommentar