Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Fast food

Äter jag bara på restauranger och finmat? Nej, det gör jag inte men jag föredrar det. Att äta ute är en upplevelse för mig. Det behöver inte vara mindblowing varenda gång men hela grejen att gå ut, atmosfären, att titta på menyn, undra om man valt rätt eller fel rätt är som ett skådespel. Sällskapet som är med är viktigast. Ibland är det så att umgänget räddar en medioker restaurangupplevelse. Så äta ute med vänner är det främsta sättet jag umgås på.

Men

ibland så moffar jag i mig klassisk ful-mat, en titel som inte är rättvis men it´s a jungle out there

Gullmars kebab: deras kebabtallrik med bulgur äter jag så ofta att så fort ägaren ser min lilltå göra entré på stället ger han mig en igenkännande nick och säger kebab med bulgur. I början tyckte jag det var lite pinsamt men nu känns det lite som att jag är med i min egen tv-serie med ett hak where people know me (ok-ey)


Max: deras hamburgare, original eller max. Den är bra, bättre än de flest finburgare där ute. Men deras pommes är inte värda min eller någon annans tid

McDonalds: milkshake och äppelpajen. Burgarna smakar som att de marinerats i en sumobrottares armhåla och smakar därefter

Burger king: burgaren och onion rings

Pizza: "fulpizzan" i Hammarby höjden, Pärlan. Men vinnande konceptet varje fulpizzeria har är the one and only PIZZASALLAD. Asså Sveriges bästa uppfinning i mathistoriens värld

Subway: hade en period då jag åt det för lunch varje dag. Inte gott men enkelt och no brainer

Hisar fastfood i Hötorgshallen: Stockholms bäst bevarade hemlighet eller vad man nu än säger. Gå dit, ät vad du än vill från menyn. Repeat as often as you can

Fransk hotdog från någon korvmoj

Skriv en kommentar

Ida B.

McFeast & fulpizza ligger högt på min favvolista 🙌 Subway däremot kan gärna få kasta in handduken, var är det för bröd? Det är inte ens bröd, bara luft! 😂

Katarina D.
· Svar till Ida B.

HAHAHAH jag vet , hatar egentligen Subway men känns "luftigt" och inte så matkomigt om man är på språng.

Kommentera