Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Oaxen Slip

Finns det ställen som har den perfekta balansen av turister och lokalbon. Så pass att det blir svårt att katergorisera i vilket fack det hamnar?. Många ställen älskar jag som Stockholmsbo men oftast är det överfyllt med tursister eller instagramfolk. Jag ska inte ljuga att säga att det inte är tack vare det bra rycktet jag en själv drar mig dit men i slutet av dagen vill jag någon gång då och då ha en utgång utan att tänka och bara känna mig bekväm. Oaxen slip kommer i åtanke då. Atmosfären, utflykten dit, maten och klientelen är en fin mix av gott och blandat

 

Öppet:

Måndag–fredag 11:30–16:00 (lunch)

Måndag–söndag 17:00–23:00 och brunch på lördag och söndag

OaxenSlip

 

Så vad säger mina fem sinnen:

 

LUKT: bra vinutbud. Hundvänligt

SYN: imponerande ljus lokal som är högt i tak, luftig med fönstervägg som ger en fantastisk utsikt över vattnet. Skandinavisk touch. Det finns uteservering, barplatser och borden i restaurangen sitter tajt ihop

SMAK: mellanrätter och varmrätter. Goda smaker och kombinationer av säsongbaserade fräscha råvaror. Bra kvalitet. Det erbjuds brunch, lunch och middag

HÖRSEL: ganska bullrigt.

KÄNSEL: avslappnad vardagslyx och magisk atmosfär. Väldigt trevlig service. Lite pricy och jag är fortfarande kluven om det är prisvärt. Men hög nivå i elegant avslappnad miljö. Funkar för tjejbrunch som datelunch. Bra Stockholmtips för resenärer

SJÄTTE SINNET: Unik och underbar restaurang so ger mig lycka. Bakficka till Oaxen krog som har 2 stjärnor.

 

Skriv en kommentar